Ülker Migrosun bir önceki çekilişi de 1 ay sürmüştü
Hem de alışveriş tutarı 7 TL idi. O zaman katılım sayısı 35024 iken bu defa 12 TLlik alışverişte nasıl 551316 olmuş. Bu işte bir hata var vence
Bende anlamadım tutar yüksek kayltilim azalması gerekirken baya fark var artmış bu migros bu işi beceremiyor
Migrosun çekilişine katılanlar katılım haklarını sordurmasi gerek yoksa datada çok hata veriyor sadakat kartlı alışverişler
3 al 2 öde kampanyası vardı bisküvi, kek, gofretlerde. Katılımın yüksek olması çok normal.
3 al 2 öde kampanyası vardı bisküvi, kek, gofretlerde. Katılımın yüksek olması çok normal.
Tam tersi
3 al 2 öde olunca rakam daha düşüyor 12 TL altında kalıyor
Çekiliş hakkı gelmiyor
Şöyleki 3 probis almıştım 10 TL tuttu mecbur 4.yü aldım 1 çekiliş hakkım olsun diye
Yarın Mucizeyi arayıp sorayım
Bu rakam kesin hatalı mümkün değil. Her alanı dahil ettiler sanırım itiraz edin.Mpi bilgi edinme üzerinden.Bu çekiliş tekrarlanmalı.
Olay 3 al 2 öde değil bence her alanı yine sokmuş migros ben katılmadım migros ha bire listeler yanlış oluyor die katılanlar varsa itiraz etsinler MPİ e kesinlikle
gönderilecek mail: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinForm: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinAçıklama:
MIGROS TICARET A.S. tarafından 17.09.2020 (SAAT: 10.00) – 17.10.2020 (SAAT: 22.00) tarihleri arasında MPI’nin 09.09.2020 tarih ve 24951361-255.01.02-E.7044 sayılı izni ile MUCIZE TANITIM tarafından düzenlenen kampanyasın da şartları taşımayan alışverişlerinde kampanyaya dahil olduğu katılım sayısından açıkça anlaşılmaktadır. Bu kapsamda inceleme yapılarak tarafıma bilgi verilmesini arz ederim.
Teşekkürler paylaşım için,biz “Gerçek kişiler” için olan formu dolduracağız değil mi?