ya kimsenin kimsye sataşmaya hakkı yok bence ..bana da oluyordu tepkiler ya arkadaşlar ben anlamıyorum böyle kazanan kişi suçlamalar karalamalar bu bir yarış iyi olan kazanır hile yapılıyorsa bunu bir tek kişi mi yapıyor zannediyorsunuz bırakın bunları ya bu işten geçinenlervar inanın bu tartışmalar boş bence..Bi ara şirket vardı hatta bi tanesi ben çok iyi psp taşırım beni de alın şirttketinize yazmıştı

)
hasan yapmazsa ahmet yapacak o yapmasa başkası yapacak o yapmazsa başkası yapacak o yapmazsa başkası yapacak...Yani ne istiyoruz ki meydanı boş mu sitiyoruz bileğine güvenen kazanır bize de kazananı tebrik etmek düşer bence
Burada kimlerin ne yaptığını kampanalara nasıl katıldığını hangi yöntemleri kullandığını çok iyi biliyorum isim saymayayım şimdi.ama bana düşen onları geçmektir.
Böyle kampanyalarda ya listeyi göstermicekler yada çekiliş yapcaklar insanlar kampanyaya katılıyor google la bi ismini giriyorsun bütün forumlarda adın geçiyor ondan sonra ugras dur.Forum sitelerinin bu konuda dikkat etmesi gerek.Kimse kimseyi suçlama hakkına sahip değil hile olup olmadıgınada oyun yapımcısı karar verir.Konuyu uzatmaya gerek yok.
Konumuzun bu şekilde gitmemesini umud ediyorum arkadaşlar..Lütfen isim zikretmeyelim vede tartışma yaratacak hakaret vs gibi durumlar olmasın.
çok ayıp ben de dün gördüm sadece bunu yapanları kınıyoryoum onların seviyesine inemem.
Edit.......
Ama bundan sonra kazanamayacaksın her tarafa şikayet edecem seni. bak bu işin sonu iyi değil
çok ayıp ben de dün gördüm sadece bunu yapanları kınıyoryoum onların seviyesine inemem.
Edit.......
Ama bundan sonra kazanamayacaksın her tarafa şikayet edecem seni. bak bu işin sonu iyi değil
siz de kimsiniz derdiniz ne benimle iyi tamam bundan sonra kendi adıma hiç oynamayacağım söz
aynen katılıyorum +9 da benden
Vaynett in söyledikleri konusunda benimde katıldıklarım var evet.Ancak bunu bu forumda hileyi hoş görücez yada bunun burada hile yapılmasının haklı olarak destekliyecez sanıyorsanız yanılırsınız.Bu sebepten vaynetin dediklerine her ne kadar katılsamda burada hileyi yapip diğer kişileri şikayet ederek haklarını yiyenleride mazur göremeyiz.