evet ya bu zeynep efeyi bende çok merak ediyorum. aynı zamanda ailemin oturduğu ilçeden galiba. şu sıralar adını çok görüyorum. durak gibi
bende güneş kremi kazanmışım istanbula gitme imkanım yok kargo yaparlarsa iyi olur
bana mail geldi güneş kremini kargoyla göndereceklermiş demekki herkese gönderecekler
bana mail geldi güneş kremini kargoyla göndereceklermiş demekki herkese gönderecekler 
Aynı şekilde bana da mail gelmiş bugün 10 gün içinde adresime gönderileceği yazılı. İstanbul dışına göndermeleri iyi oldu. Aksi taktirde çok saçma bi yarışma olmustu cunku. Kazanan arkadaşlara tebrikler
evet ya bu zeynep efeyi bende çok merak ediyorum. aynı zamanda ailemin oturduğu ilçeden galiba. şu sıralar adını çok görüyorum. durak gibi

Çanakkale Çan damı aileniz? Bende Biga da ikamet etmekteyim...Zeynep Efe aslında kampanya forumlarında çok aktif biri..Ben başka forumdan ismini hatırlıyorum.Şansı daim olsun.Ama aramızda olsun isterim...
bana daha mail gelmedi

size erken gelmiş yoksa bana gelmicek mi?
ben mail atmıştım kargolarsanız sevinirim istanbula gelemem diye sende mail at istersen medileyn ayrıca 18 haziranda seminer varmış bide oraya davet maili gönderdiler
güneş kremi bugün geldi ups kargo ile kargo ücretsizdi