01 Aralık 2008 - 28 Şubat 2009 tarihleri arasında 2,5 lt, 2 lt, 1 lt, 330 ml Pepsi; 2,5 lt, 2 lt, 1 lt, 330 ml Yedigün Portakal; 2,5 lt, 1,5 lt Fruko Gazoz; 330 ml Lipton Ice Tea Limon ve Lipton Ice Tea Şeftali; ürünlerinin kapakları veya açma halkaları altındaki şifreyi kısa mesajla Turkcell 5757 numarasına gönderen gnçtrkcll üyesi Turkcell aboneleri katılabilirKampanyaya kapsamında aboneler tarafından Turkcell 5757 servis numarasına gönderilen tüm kısa mesajlar 1 Kısa Mesaj / 2 kontör ile ücretlendirilecektir.
her gün öğlen 12:00 akşam 23:00 arası her saat başı başarılı katılımda bulunan ilk 3 Gnçtrkcll üyesi katılımcı 2009 kontör / 500 dakikakazanacaktır. (Bu katılımcılar aynı anda ayrıca 5 kontör / 2 dakika kazanmayacaktır.)
detaylar
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin.html de
arkadaşlar her saat başı mesaj gönderen 3 kişiden biri olmayı başaran biri varsa söylesin ki kazananlar bu forumdan çıksın destek olalım birbirimize zaten 1 kişi hediyeyi 1 kere kazanabiliyor
aloneboy_34'e katılıyorum
Paylaşım için teşekkürler ama
Biraz deişik bi kampanya 3ytl*24*30=büyük bi rakam+ mesaj atma ücreti = uğraşılmaz
Paylaşım için teşekkürler ama
Biraz deişik bi kampanya 3ytl*24*30=büyük bi rakam+ mesaj atma ücreti = uğraşılmaz 
hesaplamanı tam olarak anlayamadım

ben şöyle hesapladım 330 ml Lipton Ice Tea Limon 1.50 ytl ya da fruko her neyse önümüz bayram yılbaşı çok içecek alınacak zaten
mesaj atma ücreti yok sayılır çünkü gnctrkcll'li her başarılı katılım her yöne 5 kontör kazanacaktır diyor
12/23 arası her saat başı şansımız var,her saat başı katılmak gerekmiyor,en azından ben öyle anladım

detaylar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
elimize geçen şifreyi yollayacaz zaten
Toplam 4 kere 2009 Kontör kazandım. Sizlerin de kazanmasını istiyorum arkadaşlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin buraya girdiğinizde her gün belirli saatlerde şifre kazanmanız mümkün

Ayrıca vereceğim şifreyle 2009 Kontör kazanmanız %90 kesin
4 kere 2009 kontör ciddi misin süper bişey bu,öfff keşke pepsi alsaydım bugün kapak biriktircem diye gittim coca cola aldım
ya bide saatin tam sistem saatiyle aynı falan mı

saat başını nasıl denk getirdin DÖRT DEFA