Gönderen Konu: Pepsi Gnctrkcll Yılbaşı Kampanyası saat başı 3 adet 2009 kontör  (Okunma sayısı 22242 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
01 Aralık 2008 - 28 Şubat 2009 tarihleri arasında 2,5 lt, 2 lt, 1 lt, 330 ml Pepsi; 2,5 lt, 2 lt, 1 lt, 330 ml Yedigün Portakal; 2,5 lt, 1,5 lt Fruko Gazoz; 330 ml Lipton Ice Tea Limon ve Lipton Ice Tea Şeftali; ürünlerinin kapakları veya açma halkaları altındaki şifreyi kısa mesajla Turkcell 5757 numarasına gönderen gnçtrkcll üyesi Turkcell aboneleri katılabilir

Kampanyaya kapsamında aboneler tarafından Turkcell 5757 servis numarasına gönderilen tüm kısa mesajlar 1 Kısa Mesaj / 2 kontör ile ücretlendirilecektir.

her gün öğlen 12:00 akşam 23:00 arası her saat başı başarılı katılımda bulunan ilk 3 Gnçtrkcll üyesi katılımcı 2009 kontör / 500 dakikakazanacaktır. (Bu katılımcılar aynı anda ayrıca 5 kontör / 2 dakika kazanmayacaktır.) 

detaylar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin.html de

chemy

• Ziyaretçi
teşekkürler

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar her saat başı mesaj gönderen 3 kişiden biri olmayı başaran biri varsa söylesin ki kazananlar bu forumdan çıksın destek olalım birbirimize zaten 1 kişi hediyeyi 1 kere kazanabiliyor  ;)
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
aloneboy_34'e katılıyorum  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Paylaşım için teşekkürler ama
 Biraz deişik bi kampanya 3ytl*24*30=büyük bi rakam+ mesaj atma ücreti = uğraşılmaz :)

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
Paylaşım için teşekkürler ama
 Biraz deişik bi kampanya 3ytl*24*30=büyük bi rakam+ mesaj atma ücreti = uğraşılmaz :)
hesaplamanı tam olarak anlayamadım :D
ben şöyle hesapladım 330 ml Lipton Ice Tea Limon 1.50 ytl ya da fruko her neyse önümüz bayram yılbaşı çok içecek alınacak zaten :D
mesaj atma ücreti yok sayılır çünkü gnctrkcll'li her başarılı katılım her yöne 5 kontör kazanacaktır diyor
12/23 arası her saat başı şansımız var,her saat başı katılmak gerekmiyor,en azından ben öyle anladım :)

detaylar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2008, 13:03:40 Gönderen: nyks »

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
elimize geçen şifreyi yollayacaz zaten

Çevrimdışı tksharmely

• Yeni Kampanyacı
  • *
Toplam 4 kere 2009 Kontör kazandım. Sizlerin de kazanmasını istiyorum arkadaşlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buraya girdiğinizde her gün belirli saatlerde şifre kazanmanız mümkün :) Ayrıca vereceğim şifreyle 2009 Kontör kazanmanız %90 kesin :)
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2008, 01:04:33 Gönderen: tksharmely »

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
4 kere 2009 kontör ciddi misin süper bişey bu,öfff keşke pepsi alsaydım bugün kapak biriktircem diye gittim coca cola aldım :D

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
ya bide saatin tam sistem saatiyle aynı falan mı :D saat başını nasıl denk getirdin DÖRT DEFA :D