ADANA-MERSİN GROSERi MARKETTE DİŞ FIRÇALARI İNDİRİMDE. özellikle 4 bölgede etkili premium diş firçası %50 indirimde 1+1 şeklinde 2 adet. migrosta bu ürün stokta bulamadım ve indirimde göremedim. yeni katologta belki olur.
carrefourda ise genel %30 %40 indirim var bu ürün carrefourda 26 küsür lira. groseride 20 küsür lira arada 6 lira fark var. diş firçasında yumuşak kıllı olanlar ( soft ) tercih etmeyiniz. orta ( medium ) olanlar idealdir. diş fırça kılları sık sık olsun. yanlardan veya bir iki kılı dışarı çıkmış olmasın
uzun zamandır 4 bölgede etkili diş fırçasını takip ediyordum.sonunda yakaladım indirimi.tavsiye ederim. oral b nin Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Arkadaşın indirime girip yazdığı diş fırçasını daha önce almıştım o önermeden önce.şuan hala onun ikincisini kullanıyorum. çabuk eskiyen ve çabuk kılları büzüşen bir fırça almanızı tavsiye etmem

normalde 1 diş fırçası 3 ay kullanılmalı en fazla ( günde 2 defa kullanım düşünürsek ) ben oralb nin bu modelini aldım 1 fırça günde 2 defa fırçalamayla 1 ay sonunda çöpe atmak gerekir

4 bölgede etkili colgate diş fırçası yada colgatenin premium modellerini alın pişman olmazsınız