mesajınız geldi mi acaba?
aynı numaraya ikinci kez vermiyor sanırım..2 kez alan varmı arkadaşlar..anneme arkadaşıma kızkardeşime yolladım..230- 220 ve 170 kontör olmak üzere..ama bana gelince olmuyorr..
aynı numaraya ikinci kez vermiyor sanırım..2 kez alan varmı arkadaşlar..anneme arkadaşıma kızkardeşime yolladım..230- 220 ve 170 kontör olmak üzere..ama bana gelince olmuyorr..
bende 2 gün önce kazandım sabah beri uğraşıyorum tık yok demekki bi kazanan bi daha kazanamıyo dicem ama daha önce kazanan vardı sanırım:(
Dahaönceden kazanmıştım 290 kontör anında yüklendi hatta. Bugün yine kazandım 200 kontör kadar. Ama mesaj falan gelmedi. Belki gelir. Bekleyelim bakalım
mesaj sorunu genel herhalde
arkadaşlar benden size taktik hala veriyor şimdi hiç oynamamış turkcell numaraları ile oynayın benden size tavsiye resimleri eklicem şimdi
Dahaönceden kazanmıştım 290 kontör anında yüklendi hatta. Bugün yine kazandım 200 kontör kadar. Ama mesaj falan gelmedi. Belki gelir. Bekleyelim bakalım 
ama 1 sattir deniyorum bişi yok bana bu mesajlardan sonra abimin hattına denedim anında 190 kontör kazandım nasıl oluyor anlamadım.. ben niye kazanamıyorum sabah beri bu kadar tesadüf olur mu acaba ?