alakası yok site onu kendisi sağlıyor zaten ilk günden böle site oki

Kampanya süresince her katılımcı her dönem 1 çekiliş hakkı olmak üzere en fazla 3 çekiliş hakkı kazanabilecektir. Her dönem için bir kişinin birden fazla katılım gerçekleştirmesi durumunda ilk katılımı haricinde diğer katılımları dikkate alınmayacaktır.
alakası yok site onu kendisi sağlıyor zaten ilk günden böle site oki 
Kampanya süresince her katılımcı her dönem 1 çekiliş hakkı olmak üzere en fazla 3 çekiliş hakkı kazanabilecektir. Her dönem için bir kişinin birden fazla katılım gerçekleştirmesi durumunda ilk katılımı haricinde diğer katılımları dikkate alınmayacaktır.
Ben yeni gördüm, teşekkürler...
az önce 3 tane 100 kontur geldi ve sonra 20 ve 10 toplam 500 kontur bugün şanslıyım galiba...
az önce 3 tane 100 kontur geldi ve sonra 20 ve 10 toplam 500 kontur bugün şanslıyım galiba...
ekranda bişi demeden direk telefona mı geliyo bu kontörler canım ?
canım kutu çıkıyor 100 kontur kazandın diyor..yükle diye tıklıyorum ve anında telefona geliyor..
canım kutu çıkıyor 100 kontur kazandın diyor..yükle diye tıklıyorum ve anında telefona geliyor..
5 gündür bi kontör bile çıkmadı bana
Ben bir Kaç kez kazandım kontör acaba her saat çıkıyormu sadece sabah 8 den sonramı çıkıyor
önceden sadece sabah çıkıyordu şimdi arkadaş kazanmış demek ki taktik değiştirdiler her zaman çıkabilir...
belli olmuyor 50 tane tıklıyorum birşey yok sonra arka arkaya 3 seçimde bir veriyor bende anlamadım..bence yüklenmeye bağlı bize değil mesela aynı anda 50 kişi tıklıyorsa 50.veriyor böyle bir şey olabilir...