Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin153 te falan bıraktım başım döndü çıkmadı bişey
miden de bulandı mı?
Gerçekten ince bi espriydi![]()
espiri değildi... arkadaşın ikiz bebekleri olacak... ve 13 haftadır sürekli mide bulantı sorunu yaşıyor...onu güldürmek için yaptım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin153 te falan bıraktım başım döndü çıkmadı bişey
miden de bulandı mı?
espiri değildi... arkadaşın ikiz bebekleri olacak... ve 13 haftadır sürekli mide bulantı sorunu yaşıyor...onu güldürmek için yaptım...
E tamam ben ne dedim zaten ? Espri dedim, ince olmasıda o arkadasın hamile olmasından kaynaklanıyo, tahmin ettim yani durumu
ne kdr değişik tatlar var ya bedava verseler yemem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin153 te falan bıraktım başım döndü çıkmadı bişey
miden de bulandı mı?
E tamam ben ne dedim zaten ? Espri dedim, ince olmasıda o arkadasın hamile olmasından kaynaklanıyo, tahmin ettim yani durumu
ESPİRİ ince olsada o gitgide kalınlaşıyor...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne kdr değişik tatlar var ya bedava verseler yemem
evt vallahi o tatlarada ayrı midem bulandı