kazandığın kontr nerde yazıo ya bn bişi göremiom .d
BİŞEY sormak istiyorum arkadaşlar, anlamadığım şey, her hafta yeniden oynama hakkımı verilecek,
orda çekiliş tarihleri yazıyordu yanılmıyorsam, sistem sürekli donuyor, sağlıklı okuyamadım...
oynama hakkı değil 10000 TL çekliş hakkı
yani bir daha en az 20 tane yapmasakta çekilişe dahil mi olacağız bu konularda biraz anlama özürlüyüm de...
BİŞEY sormak istiyorum arkadaşlar, anlamadığım şey, her hafta yeniden oynama hakkımı verilecek,
orda çekiliş tarihleri yazıyordu yanılmıyorsam, sistem sürekli donuyor, sağlıklı okuyamadım...
oynama hakkı değil 10000 TL çekliş hakkı
yani bir daha en az 20 tane yapmasakta çekilişe dahil mi olacağız bu konularda biraz anlama özürlüyüm de... 
Ne demek istedigini anlamadım ama şurayı bi oku
Kampanya süresince her katılımcı her dönem 1 çekiliş hakkı olmak üzere en fazla 3 çekiliş hakkı kazanabilecektir. Her dönem için bir kişinin birden fazla katılım gerçekleştirmesi durumunda ilk katılımı haricinde diğer katılımları dikkate alınmayacaktır.
bizde yok galba o ekrandan
Çekilişte ikramiye olarak her dönem 1 kişi olmak üzere toplam 3 kişi 10.000 TL değerinde World Hediye Kart (World Hediye Kart, tüm World üye işyerlerinde karta yüklü tutar dahilindeki alışverişlerde kullanılabilir. Kampanya kapsamında kazanılacak 10.000TL yüklü World Hediye Kart'ların son kullanım tarihi 01 Temmuz 2010 olup, bu tarihten sonra World Hediye Kart'a yüklenmiş olan tutar kullanılamayacaktır. World Hediye Kart ile ATM’lerden nakit para çekimi, internet ve mail order işlemleri ve
taksitli alışveriş yapılamaz, misli ürün alınamaz, döviz büroları ve kuyumcularda kullanılamaz, harcamalardan Worldpuan kazanılmaz. World Hediye Kart’a yüklenmiş olan tutar nakit olarak talep edilemez..
biz bu 10 bin tl ile çiklet mi alıcaz sadece ya herşey yasak bu kartta

diyorki hepsini harıcıcaksın