bence o kadarda komik değil gerçekten acı çeken insanlarıda gördüm orda.nedense ben hayatı bu kadar gırgır yaşamayı sevmiyorum.televizyoncularda bu zavallı insanları kullanarak onların sırtından para kazanıyor..mesela şu izdivaç programlarında yaşlı yaşlı amcaları teyzeleri çıkartıp oynatmaları sizce komikmi yoksa acımı?.olaya nasıl bakılırsa öyle görülüyor.çok konuştum ama boş konuşmadım sanırım 
O gördüğün yaşlı teyzeler amcalar seyirciler ajans'lardan kiralanan para kazanan kişiler reyting için o eş arıyan yaşlılarda bir o kadar ajans'lardan kiralıyanlar, bugün haberlerde izledim esra ile izdaviç sanırım bir telefon geliyor bayan telefonda eş cinsel' im demiş esra'da kızmış

güldüm çok nedeni ise stüdyonun arkasından program yapımcılarının ayarladığı kişilere aratmaları. Arayan kişide ekiptendir kesinlikle.
Zamanında kaynana gelin yarışmaları vardı haftanın değerlendirmesi için şu bölgedeki kişiye bağlanıyoruz diye arıyorlardı onlarda aşağı kattaki çaycı temizlikçi v.s. kişilerdi. (Nerden biliyorsun dersen o yarışma programlarının montajında 2 sene çalıştım dönene herşeyi biliyorum)
Hani reyting için türk halkının duygusunu kullanıyorlar sizde buna ağlıyorsunuz.