0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarzunun inleyen nağmeleri:motorsiklet veriyor 4.şifreyi alabildim diğerlerini takip eden varsa paylaşırsa çok iyi olur 4.şifre özgürlüksalcano bisiklet verecek onunda 4. şifresi:bağımsızlıkayrıca sabah programını arayıp telefon numarası bırakanlara best fm şapka atkı eldiven seti veriyortel:0212 2512021numara çalıyo ama cavap veren yok
arzunun inleyen nağmeleri:motorsiklet veriyor 4.şifreyi alabildim diğerlerini takip eden varsa paylaşırsa çok iyi olur 4.şifre özgürlüksalcano bisiklet verecek onunda 4. şifresi:bağımsızlıkayrıca sabah programını arayıp telefon numarası bırakanlara best fm şapka atkı eldiven seti veriyortel:0212 2512021
dilek dene sende düşürmek kolay bak ben ta buralardan düşürüyorum şahitsin ya
istanbulda olan arkadaşlar bence denesin arzu'yu dinlemek işkence ama ııııııı-aaaaaa diğer progrmcıları dinliycem sizin için sabit numarası olan özellikle denesin .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindilek dene sende düşürmek kolay bak ben ta buralardan düşürüyorum şahitsin ya mine nin programını aradığım gün delirdim , ben izmirden düşüremiyorum sen yayına çıkınca telefonu elimden bırakmışım , pes ettim gari
Niye cepten aranmıyor mu?