0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincıktım valla oyundan maillere bile zahmet edip cevap vermiyorlarben bugun we dün için mail atmışdım cvp atmışlar buyurun cevap aşağıda.bugun 20:30 içinde mail attım...Sistem modereatörü tarafından aşağıdaki husus hakkında bilgilendirilmeniz gerekli görülmüştür. Sunucumuzda gün boyu yaşanan veri alamamaya bağlı sorun dolayısıyla sizden özür diliyoruz.Oyuna girip de oynayamayan üyelerimizin 120 puanları log kontrolü sonrasında tarafımızca eklenecektir.Ayrıca 16.12.2008 13:30:00 Tarihinde oynanan oyunumuz tekrarlanacak Saygılarımızla.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSistem Destek Deparatmanı
cıktım valla oyundan maillere bile zahmet edip cevap vermiyorlar
benimki bitmedi hala açıldığı gibiduruyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincıktım valla oyundan maillere bile zahmet edip cevap vermiyorlarben bugun we dün için mail atmışdım cvp atmışlar buyurun cevap aşağıda.bugun 20:30 içinde mail attım...Sistem modereatörü tarafından aşağıdaki husus hakkında bilgilendirilmeniz gerekli görülmüştür. Sunucumuzda gün boyu yaşanan veri alamamaya bağlı sorun dolayısıyla sizden özür diliyoruz.Oyuna girip de oynayamayan üyelerimizin 120 puanları log kontrolü sonrasında tarafımızca eklenecektir.Ayrıca 16.12.2008 13:30:00 Tarihinde oynanan oyunumuz tekrarlanacaktır. Saygılarımızla.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSistem Destek Deparatmanıbana onuda atmadılar