oyundasın! hadi bakalım takvim yada tişört kazanırsam isteyen birisi bana adresini versin ona hediye edecem ben istemiyorum
oyundasın! hadi bakalım takvim yada tişört kazanırsam isteyen birisi bana adresini versin ona hediye edecem ben istemiyorum
ben kazanamazsam tişörte talibim
ya arkadaslar size bir sey sormak istiyorum sayacın altınca5 dak kala girmek için bir buton belirecek diyor ancak bendeee o buton maleski belirmiyor sizce sorun nedir?Yardım ederseniz sevinirim..
iki kişi farkla tişörtü kaçırdım üzgünüm arkadaşlar bidahaki sefere artık
Hileli ya bu oyun ne bicim is bu ... bu engin denen adam 5 rakamda 1. cınko 10 rakamda 2. cınko 15 rakamda tombala yaptı of efes of hılesı bulundu ....Bıde tombala yaptım suruklıcek sey kalmadıgından basıyom ıslemıyo hatalı oyun
iki kişi farkla tişörtü kaçırdım üzgünüm arkadaşlar bidahaki sefere artık
engin beni geçti ondada hile vardı bence yoksa buzdolabı benim oluyodu
ya bu eray yavuzarslan kim

daha tombala başladığı anda ne hikmetse tombala yapıverdi, gerçi sonra birden listeden silindi, sanırım hile yaptı bu kişi ve ben bir çok yerde bu kişinin ismine rastlıyorum, hep hileyle mi kazanıyor bu kişi acaba. ve bir de engin denen kişi, birkaç rakamla hemen çinko yaptı, nasıl iş bu.
Hileli oynayan tespit edildiğinde silinir,enginden önceki silindi o yaptıysa o da silinir bence.
eray y. zaten tüm yarışmaların vazgeçilmezidir sistem tespit edip onu listeden sildi engin denen adamda başka bir üçkağıtcılık yapmış anlayamadılar galiba oyun başlar başlamaz isimleri belirdi ikisininde