bende listedeki herkese oy verdim ama herkes aynı hassasiyeti göstermedi ne yazıkki
ayna 75 oldun bana oy veripte listesinde kimin yoksam hatırlatın arkadaşlar az kaldı kimsenin hakkı kalmasın üzerimde
gözden kaçırdığım var ise öm atabilir
kazancaz mı ki arko set yaa
kazancaz mı ki arko set yaa 
amacımız kazanmak ama inş. diyelim
arkadaşlar listeyi kontrol ettim oy verdiğim onca forum arkadaşları nedense nankörlük ediyor ben forum kazansın diyorum.ve forumdan olan herkesi oyluyorum.ama bazıları kendini akıllı sanıyor. sanki başka kampanyalarda destek lazım olmayacak.sloganımız forum kazansın,hep destek sürekli destek...
listeden atladığım varsa msj atabilir tek tek baktım ama yine de gözden kaçanlar varsa bildirsin ismim aynı zaten
arkadaşlar listeyi kontrol ettim oy verdiğim onca forum arkadaşları nedense nankörlük ediyor ben forum kazansın diyorum.ve forumdan olan herkesi oyluyorum.ama bazıları kendini akıllı sanıyor. sanki başka kampanyalarda destek lazım olmayacak.sloganımız forum kazansın,hep destek sürekli destek...
bencede bende daha 97. deyim nasıl işse, ki dışardanda çok destekleyenim oldu benim yoksa buna bile gelmem imkansızdı
bencede bende daha 97. deyim nasıl işse, ki dışardanda çok destekleyenim oldu benim yoksa buna bile gelmem imkansızdı 
ben destekledim ama desteklemeyen çok demek ki
kacıncı oldugunuzu nasıl bılıyorsunuz ki