Bağlanılan Hatırlatmalar

• Adese Pepsi Zaman gazetesi: 29 Mart 2010

Gönderen Konu: Adese Pepsi'den 3 TL'ye LCD Tv,Dizüstü Bilgisayar,İpod Kazanma Şansı !  (Okunma sayısı 3899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!

Adese kart sahipleri, tek seferde Pepsi ürünlerinden yapacakları 3 TL'lik alışverişe bir çekiliş hakkı kazanarak muhteşem ödüllere sahip oluyor.29 Ocak-14 Mart tarihleri arasında sürecek olan kampanya ile, Adese de Pepsi den 3 TL ye 10 Adet Crea NU54 NOTEBOOK, 25 Adet Apple İpod TOUCH 8 GB, 5 Adet SAMSUNG 32B350 32" LCD TV Hediye...

*Kampanya 29 Ocak 2010 (saat:10:00) - 14 Mart 2010 (saat:23:00) tarihleri arasında geçerlidir.
* Kampanya Tüm Adese ve Adesem Mağazalarında geçerlidir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 14 Mart 2010, 18:05:30 Gönderen: diazem »
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Uzun süren adese sessizliğimiz bozuldu.Evler cocacoladan pepsiye atladı.Evdeki nescafeler le birlikte kanımdaki cafein oranı yüzünden hastanelik olmam umarım :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı alpi4242

• Usta Kampanyacı
Adese Pepsi çekiliş kampanyası döneminde, Kampanyaya dahil tüm Adese ve Adesem mağazalarında Adese Kart ile tek seferde 3.00 TL ve katları tutarında PEPSI, FRUKO, TAMEK, AQUAFINA S, GATORADE ENERJİ İÇECEĞİ, LİPTON ICE TEA, SEVEN-UP,YEDİGUN, RED BULL ürünlerinden herhangi birini satın olarak katılabilirisiniz.

Kampanya Adese Kart datası üzerinden yapılacak olup tamamen dijital ortamda gerçekleşecektir. Katılımcıların kampanyaya katılabilmesi için Adese Kart bilgilerinin (Adı, Soyadı, TC Kimlik Numarası, Doğum Tarihi, Adresi, Telefon Numarası) eksiksiz ve güncel olması gerekmektedir. 
  29.01.2010 
  14.03.2010
  26.03.2010

Zaman, 29.03.2010 

sponge

• Ziyaretçi
katılanlara başarılar :)

Çevrimdışı sahbazpower

• Yeni Kampanyacı
  • *
2 tane 2,5 litrelik kola aldım konyadan bakalım inş cıkar.

sponge

• Ziyaretçi
hediyeler çok güzel :)

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
az önce 4 tl lik ıcetea aldım diğer pepsi ürünleride oluyormuş  :)

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Yedigunler felanda dahil.Ben düzenli alıyorum bakalım hayırlısı artık.Ama katılım inanılmaz derecede fazla şevkim kırıldı baya.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
Yedigunler felanda dahil.Ben düzenli alıyorum bakalım hayırlısı artık.Ama katılım inanılmaz derecede fazla şevkim kırıldı baya.

şans işi aslında :) bana hiç çıkmaz bu tür kampanyalardan bişey iphone çıksa fena olmazdı babama verirdim telefonumu iphonu ben kullanırdım  ;D

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

sponge

• Ziyaretçi
son günler :)