migros ve tüm migros grubu marketlerinden
14 mart-14 nisan arasında moneyclub kartla
tek seferde 10 tl danone pro+ ürünü alanlar
arasında yapılacak çekilişle;
10 kişiye go pro hero 7 aksiyon kamerası
20 kişiye sony nw-ws413 yeni walkman
100 kişiye xiamoi mi band 3 akıllı bileklik
150 kişiye 150 tl değerinde decathlon çeki
Bizim arkadaşlara sordum sporcu olarak yanaşmayız dediler.Bende dün başladım almaya daha tadına bakmadım.Ama bunda extra karbonitrat varmış ve peynir altı suyu mu ne yokmuş
Bizim arkadaşlara sordum sporcu olarak yanaşmayız dediler.Bende dün başladım almaya daha tadına bakmadım.Ama bunda extra karbonitrat varmış ve peynir altı suyu mu ne yokmuş
10 tane alırım fazlası gereksiz
Alma diye onca şey yazdık oldu mu şimdi bu!!
Alma diye onca şey yazdık oldu mu şimdi bu!!
içicem yav alla alla
moneylerle alsak olur mu acaba ?
panik yapıp katılımları üst üste yığmayalım daha
1 ay vakit var bu tip çekilişler de 2 ham atmaca
sürekli listelerde bunları görüp hiç kimse bana
çıkmaz demesin katılım şart
Migrosun cekilislerine hep şüphe ile yaklaştım çünkü katılıp katılmadığımı bilemiyorum hiç bir zaman

size de öyle olmuyor mu
Migrosun cekilislerine hep şüphe ile yaklaştım çünkü katılıp katılmadığımı bilemiyorum hiç bir zaman 
size de öyle olmuyor mu
Zaten o olay her zaman var.Hep bende farklı migroslara farklı zamanlarda felan gidiyorum.Telefonla yapıyorum ama yinede çok ama çok uzun süredir migros hep zarar yazıyor.
Vanilyalı sütünü aldım çok beğenmedim ama oldukça tok tutuyor
Bulunduğum yerde 4-5 ayrı migrosta bulamadım ürünü
Pınar var içim var ama Danone yok.
Ayrıca en düşüp proteine sahip ürün de danone bu arada
Pınar 26 gr (25 olabilir )
İçim 30 gr
Danone 20 gr