Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin dostum şükür zamanında kazanacagimizi kazandık, kimsenin kazandığında gözümüz yok.
Bu ara verme benim yasam düzenimle alakalı. Kesinlikle kimseye sitemim yok, haklisin çekiliş benim için hobidir ve kesinlikle tek başına yürünen bir yoldur. Hobi olduğu için zaten ben çoğunlukla eser katilim yaparım. Zira öğretmek de ayrı bir iştir , meslektir. Her yiğidin yoğurt yiyişi de ayrıdır.
Kazandığım araba 7 katılımla, motosikletin biri 4 , diğeri 2 katılımla gelmiştir. Öyle yüzlerce binlerce katilim yapacak bütçe ayırmıyorum. Zamanında bir cocuklar da sevinsin diye magnum da 400 katilim görmüşlüğüm var o da ayrı macera

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ayıpsın, sen kazan yaparız ortaya bir istatistik. @admin e , moderatörlere hepsine binlerce kere teşekkürler. İnsan kahrı çekmek, klavye delikanlıları ile uğraşmak kolay değil, onlar onbinlerce , yuzBinlerce satırı oku et, insanla uğraş zor açıkçası. Herkes hakkini helal etsin.
Tekrar yineleyeyim, verdiğim ara kararında kimse fitne , fesat aramasın. Kimseye de sitemim yoktur, aksine bolca teşekkürüm vardır.
Sizler de haklarınızı helal edin dostlar...