Siftahı yaptık, hayırlı olsun.
TEBRİKLER!
Çekilişe katılım hakkını kazandın.
Çekilişi takip edebileceğin katılım numaran: 89472 bana rezerve gençlik
Çekilişi takip edebileceğin katılım numaran: 121910
Ve bir klasik; arabanın biri an itibariyle Carrefour İçerenköy'de

büyük çekilişi aşağıdaki numarayla takip edebilirsin.
712783
Pazar günü akşam saatlerinde katılım rakamı buydu.
basit bir rakamla 1 aylık kampanya süresinde 1 milyonu buldu
bu şekilde devam ederse,
böyle bir kampanya için katılım düşük kalmış olur.
Yanliş düşünuyorsun dostum hala kampanyalı ürünler A101 de küçük marketlerde yer almadı buralar ısınma turları gelecek ay baya artacaktır günlük giriş sürede uzadı 4 aya en az 10 milyon katılım olur eğer kampanyacı isem tahminim😀😀😀
a101,bim,şok. arkadaş cafe latte olanı yok . niye gelmez ya.tek içebildiğim o
Yanliş düşünuyorsun dostum hala kampanyalı ürünler A101 de küçük marketlerde yer almadı buralar ısınma turları gelecek ay baya artacaktır günlük giriş sürede uzadı 4 aya en az 10 milyon katılım olur eğer kampanyacı isem tahminim😀😀😀
pazar günü 1,2 milyon civarı bir rakam vermişti,
geçen yıl 2500 civarı katılım yaptım yedek bile olamadık.
Bu sene 7.000 civarı katılmayı planlıyorum ( şimdilik 2.000 oldu ) bu sene de hiçbişey çıkmazsa seneye uğraşmam
pazar günü 1,2 milyon civarı bir rakam vermişti,
geçen yıl 2500 civarı katılım yaptım yedek bile olamadık.
Bu sene 7.000 civarı katılmayı planlıyorum ( şimdilik 2.000 oldu ) bu sene de hiçbişey çıkmazsa seneye uğraşmam 
Ben bir şifreyi yarım saattir giremiyorum Allah yardımcın olsun. Siteyi hazırlayanlar her yıl olduğu gibi kendilerini anmamıza sebep oluyor
Burger King menüsü nü şubeden paket yaptırabilirmiyim? Deneyen oldu mu?
Burger King menüsü nü şubeden paket yaptırabilirmiyim? Deneyen oldu mu?
şubeye gidip yaptırabilirsin online alımlarda olmuyor tabletten kodu girip sipariş oluşturuyorlar.