Daha önce de yazmıştım ama nedense sorumu hiç kimse yanıtlamıyor?Şimdi yine soruyorum..Şeker,çikolata,gofret ve bilimum ürünleri numune olarak veren şirketler hangileridir?Yanıtlarsanız sevinirim...
böyle bir konu açmanıza gerek yoktu numuneler bölümüne göz atmanız yeterliydi.
söyliyim birazdan konunuz silinir...
Niye anket koydugunu anlayamadım, zaten bu sitede anlayamadıgım çözemediğim çok şey var..neysee

Şekerin veya çikolatanın numunesi olmaz, numune istiyosan Marketlerde tadabilirsin. Ben öyle yapıyorum

Alcakmışım gibi açık çikolata satan reyona gidiyorum hepsinden yiyorum sonra hiçbirini begenmedim deyip kaçıyorum
haftasonları marketlerde tadım ürünleri olur bol bol

gidin yeyin
firmalar kutu kutu fazla fazla veriolar tadım yapılsın die
Daha önce açtığınız konuyu silen bendim çünkü çokk saçma bi soru (şimdide anket versiyonuyla karşımızda )...Numune gönderimi yapan firmaları konuyla ilgilenen arkadaşlar tarafından numuneler bölümünde açılan konulardan takip edebilirsiniz. Tabi çikolata , gofret vs. ürünleri bulabileceğinizi sanmıyorum.
Ayrıca şu numunelere bedava ürün ne alsam kar gözüyle bakanları hiç mi hiç anlamıyorum yani adamlar hayır için numune göndermiyo ki ürünlerinin tanıtımını yapıp daha fazla satıp kazanç elde etmek amacıyla numune gönderiyo
çok eğlenceli bir konu bence silinmesin hiç

anket olayı da çok komik ya haha
zaten şirketler numune istediğimiz için bize çemkiriyorlar birde yiyecek maddesinin numunesi istersek iyice bedavacı olmuşuz demektir...Bana göre