0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oleyde kim bilir bizden önce kaç kişi yaptı üstelik günlerdir doğru yaptığımız halde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoleyde kim bilir bizden önce kaç kişi yaptı üstelik günlerdir doğru yaptığımız halde haklısın valla bizden önce birsürü kişi yapmıştır zaten... ama olsun kazanamasamda içimde bir soğukluk var şuan... içim rahatladı hepsi doğru dedi ya
adamlar acaip kötü iş yaptı, bu nasıl kampanya yapmak ben anlamadım, e şimdi kim kazandi neye göre kazandi, hak geçti, böyle iş olmaz yahu gerçekten
Merhaba Artun Bey, Konuyla ilgili sizden aldigimiz geri donus uzerine kapsamli bir teknik arastirma yapiyoruz. Bu yonde bir tek sizden bir geri bildirim aldik ancak yine de gecmise yonelik detayli bir inceleme yapiyoruz. Anketimize gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz. Saygilarimla, Emin GörgünPazarlama Müdürüİnfomag YayıncılıkTel : 0 212 324 55 15Faks : 0 212 324 55 05
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadamlar acaip kötü iş yaptı, bu nasıl kampanya yapmak ben anlamadım, e şimdi kim kazandi neye göre kazandi, hak geçti, böyle iş olmaz yahu gerçektenadamlara mail atmıştım inceleme yapacaklarına dair bana dönüş yaptılar ama tek geri bildirimde bulunan kişi benmişim :S neyse sonuçlandığında haber vereceklerdir sanırım ....AlıntıMerhaba Artun Bey, Konuyla ilgili sizden aldigimiz geri donus uzerine kapsamli bir teknik arastirma yapiyoruz. Bu yonde bir tek sizden bir geri bildirim aldik ancak yine de gecmise yonelik detayli bir inceleme yapiyoruz. Anketimize gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz. Saygilarimla, Emin GörgünPazarlama Müdürüİnfomag YayıncılıkTel : 0 212 324 55 15Faks : 0 212 324 55 05
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadamlar acaip kötü iş yaptı, bu nasıl kampanya yapmak ben anlamadım, e şimdi kim kazandi neye göre kazandi, hak geçti, böyle iş olmaz yahu gerçektenadamlara mail atmıştım inceleme yapacaklarına dair bana dönüş yaptılar ama tek geri bildirimde bulunan kişi benmişim :S neyse sonuçlandığında haber vereceklerdir sanırım ....AlıntıMerhaba Artun Bey, Konuyla ilgili sizden aldigimiz geri donus uzerine kapsamli bir teknik arastirma yapiyoruz. Bu yonde bir tek sizden bir geri bildirim aldik ancak yine de gecmise yonelik detayli bir inceleme yapiyoruz. Anketimize gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz. Saygilarimla, Emin GörgünPazarlama Müdürüİnfomag YayıncılıkTel : 0 212 324 55 15Faks : 0 212 324 55 05hangi maile msj attın
örümcekli sorunun cevabı ne arkadaşlar