Bu gece bitiyomuş hemen alayım 
İlşk defa alcaksan eger sco sonradan benim gibi az sayarsın arkalarından.Abonelik ucreti + 1 ringa bedeli+ 1 ringa bedelide ücretli olmak için. Biraz masraflı ben bu kadar tutucağını bilmiyordum.
Kontörleride beleş kazandıgım için sorun yok dia
geçen ringa kampanya döneminde 600 bin kişi başvurmuş.kazanma şansımız çok zor.bir ringa başıa 20 kontör alınıyor.gitti bütün kontörlerim.200 kontör harcadım.yarısı nescafeden kazanmıştım kontörleri...
geçen ringa kampanya döneminde 600 bin kişi başvurmuş.kazanma şansımız çok zor.bir ringa başıa 20 kontör alınıyor.gitti bütün kontörlerim.200 kontör harcadım.yarısı nescafeden kazanmıştım kontörleri...
Bu gibi kampanyalarda şansını çok zorlamayacaksın. Sadece şansını denemek için bir tane çekiliş hakkı elde edeceksin, bekleyeceksin. Şanslıysan zaten kazanırsın.
Riinga Kampanyası kapsamında yapılacak çekiliş ile Ödül 60 kişilik asil liste ve 60 kişilik yedek liste belirlenecek olup bu listeler
07.04.2010 Posta Gazetesi Türkiye baskısında ve Avea web sayfası (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) yolu ile bilgilendirilecektir. Asil listede yer alan kazananlara; Avea adına U2 tarafından posta yolu ile taahhütlü mektupla bilgilendirme yapılacaktır.