Sadece üye olarak harika hediyeler kazanın.Çekiliş sistemi ile çalışıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
vallahi bana biraz sahte bir site gibi geldi ama size bol şans
dün 50 kontur kazandım. bugün konturlerim telefona yüklendi. birisi arayıp teyit etti geldi mi konturleriniz diye. yalnız çok bilet almama rağmen, ikinci kez kazanamadım.
teyit etme olayında bi sakatlık var gibime geldi sen adama yüklenmedi desen yeniden mi yollayacaklar bir bit yeniği var ama hadi hayırlısı..
evet benide aradılar. geldimi diye. 50 kontör ü ayda birkere mahsus alabiliyormuşsunuz.. boşa yormayın kendinizi.. sitede hala tam bir acıklama yok.. kurucu kim amaç ne. arayan amcaya sordum büyük bir holding kuruluşu dedi.. ama hala sitede acıklama yok.. çok da güvenmeyelim derim!!!!
amaç reklam ise neden kurucu adı yokki..
biraz önce 2. 50 kontörümde yüklendi ama tabiki farklı bir hatta 2 günde 150 kontör kazanmış oldum eti ile birlikte şansım açıılıyormu ne.. Bu arada beni aramadılar zaten arasalardıda açmıyacaktım
1200 küsür defa tıkladım ama hiç birşey kazanamadım halaaa....
2 kere kazandım birini önceki gece 12 de birinide bu gece 12 de kazandım yani anlayacağınız 24 sularında sık sık kod gönderin 5-10 dk ya kazanırsınız yada bi bakın peş peşe gönderdiğiniz kodlardan kazandığınız bilet numaralarına fark çoksa yani bu katılım çok demektir mutlaka kazanırsınız çünkü gönderenlerin bir çoğu ödül kazanmışlar oluyor ve 2. kez kontör verilmediğine göre büyük ihtimalle size çıkacak demektir