Gönderen Konu: Anketle.com  (Okunma sayısı 19996 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı peja

• Usta Kampanyacı
  • dımdızlak team üyesi :):)
    • kişisel
Ynt: anketle.com
« Yanıtla #40 : 03 Şubat 2009, 20:54:49 »
benimde 1218 olduğu halde yazmıyo bu arada diğer kazananlarda yayınlanmış yine ben yokum :( ::) :P :)
öbürü de gelmis hani bana hani bana demis :p

Çevrimdışı sehra

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #41 : 04 Şubat 2009, 12:35:04 »
ay sonunda puanların sıfırlanması gibi birşey sözkonusu mu acaba ben baktım ama bulamadım öyle bi bilgi ???

Çevrimdışı peja

• Usta Kampanyacı
    • kişisel
« Yanıtla #42 : 04 Şubat 2009, 12:36:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ay sonunda puanların sıfırlanması gibi birşey sözkonusu mu acaba ben baktım ama bulamadım öyle bi bilgi ???
yok hayır ozaman kimse biriktirdiği puanlardan birşey alamaz zaten kısıtlı anketler.

Çevrimdışı sehra

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #43 : 04 Şubat 2009, 12:39:47 »
sağolasın..renklibir de gece puanların bi bakmışsın uçuvermiş oluyor ya :) bu da öyle çıkmasın dedim boşa yormayalım gözlerimizi :)

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #44 : 04 Şubat 2009, 12:40:49 »
yok burası renklibir gibi degil.

Çevrimdışı peja

• Usta Kampanyacı
    • kişisel
« Yanıtla #45 : 07 Şubat 2009, 02:35:09 »
yeni ödüllü anketler eklemişler arkadaşlar.Üye olanlar baksın olmayanlarda Ö.m bana mail adreslerini atsınlar ilk üyekte 10 puanla başlarsınız  ::) ;D

Çevrimdışı umoo

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #46 : 18 Şubat 2009, 14:48:16 »
yeni ödüllü anket eklemişler masa sandalye hediye ediliyor.

Çevrimdışı Silvaras

• Yeni Kampanyacı
  • *
Anketle Ödüllü Anketler Sitesi
« Yanıtla #47 : 19 Şubat 2009, 17:01:23 »
Arkadaşlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yayınlanan anketle isimli sitede birçok ödüllü anket var. Ayrıca anketleri doldurup puan kazananlara da ayrıca hediyeler veriliyor. Yatsan, Ece Zeytin, MedHair gibi firmaların anketleri var.
Sitenin SSS bölümünü inceledim yazılanlar mantıklı geldi.
Ben üye oldum, ödül kazandım mı bilmiyorum ama kazananlar sitede yayınlanıyor. bir girip bakmakta fayda var.

Puan sistemi nedir? Nasıl puan kazanabilirsiniz?
Anketle sitesinde üyeler anketleri doldurdukça puan kazanırlar. Kazanılan puanlar biriktikçe hediye almaya hak kazanırsınız. Puan kazanmanız için anketleri doldurmanız yeterlidir.
Nasıl hediye kazanabilirsiniz?
Anketle üyeleri anketleri doldurdukça aldıkları puanlar karşılığı hediye almaya hak kazanırlar. Her hediyenin belirli bir puanı vardır. Puanınızın ulaştığı hediye posta adresinize gönderilir.
Hediyeleri almaya hak kazanmak için profil bilgilerinin doldurulması şarttır. Profil bilgileri eksik olan ya da yanlış olan üyeler hediye kazanamaz.
Profil nedir?
Anketle sitesinde; profil üyelerin paylaşılabilir demografik bilgileridir. (yaşadığı şehir, yaş, medeni durum, cinsiyet  vb) Kişisel bilgiler (isim, soy isim vb)kesinlikle hiçbir kurum ve kişi ile paylaşılmaz.
Profil bilgilerini doğru doldurmanız ne işinize yarar?
Profil bilgileriniz doğru ve geçerli doldurduğunuz takdirde puanlarınızla hediye almaya hak kazanırsınız. Profil bilgileri olmayan üyeler hediye kazanamaz. Ayrıca, kendi profilinize uygun olan anketlerden, ortak anketlere oranla 2 kat daha fazla puan alırsınız.
Ödüllü anket nedir?
Ödüllü anketler sponsor firmalar tarafından hazırlanmış anketlerdir. Sponsor firma kendi tercihi doğrultusunda bir ödülü, anket dolduran kişilerin hepsine ya da belirli bir kısmına verebilir. Ödüllü anketlerde hangi anketin nasıl ödül kazandırdığı bilgi olarak anketin altında sunulur.
Ödüllü anket puan kazandırır mı?
Anketle sitesinde yayınlanan tüm anketler üyelere puan kazandırır. Ödüllü anketlerden hem ödül alma hakkı kazanırsınız hem de anket başına puanınızı alabilirsiniz.
Ödüllü anketten nasıl kazanabilirsiniz?
Anketle sitesinde yayınlanan herhangi bir ödüllü anketin ödülü, anketi hazırlayan firma (sponsor firma) tarafından temin edilir. Sponsor firma kendi seçimi doğrultusunda bir ödülü yine kendi seçimi doğrultusunda bir sınırlama ile ankete katılan üyelere verir. (Örneğin; katılanlar arasında yapılan çekiliş, her 50. Kişiye, katılan her kişiye vb) Ödül şartları hakkındaki bilgi ödüllü anketin altında üyelere sunulur.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Anketle Ödüllü Anketler Sitesi
« Yanıtla #48 : 19 Şubat 2009, 17:04:20 »
İyi güzelde bu kampanya çok oldu verileli arkadaşım konuyu açan da bendim ki arkadaşlar hediyelerini kazandı bile.

Çevrimdışı paype

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • mühendis
Ynt: Anketle Ödüllü Anketler Sitesi
« Yanıtla #49 : 19 Şubat 2009, 17:53:46 »
arkadaşın yeni üye olduğunu ve de ilk mesajını yolladığını dikkate alsak nasıl olur acaba?
tartışmasını bilmeyenler kavga ederler "chesterton"