yaptığın anketler işaretlenmiyor bile yapıldı diye saçma sapan bir site..
bu sıteden hıc bısey olmaz zamanında bende cok ugrasdım ama bozuna zaman harcamaya degmez
kardeşim bu siteden lazer epilasyon kazandı kaç kez yazdım ses seda yok.bende girmeim bidaha.
Ben bu siteye 1 senedir üyeyim ve hep aynı anketler ne ekleme var nede deişim benim 1567 puan oldu butun anketleri yaptım ama sunuç sıfır bence bu site ile ugraşmayın hiç ciddi site degil ..
bencede kimse kendisini yormasın ben yordum bütün anketleri yanıtladım

yeni anketin falan geldiği yok
Bana göre de güvensiz bir site. Çünkü ben siteye kayıt olduğumda ki uzun süre oldu, 5 tane ödüllü anket vardı ve bu anketlerin 3 tanesinin süresi doldu ve dolduktan sonra da bir hayli zaman geçti. Şu anda 2 ödüllü anket kaldı fakat diğer biten 3 anketin sonuçları yani kazananları sitede açıklanmadı. Kendileri ile iletişime de geçtim fakat yanıt verilmedi. Güvensiz bir site diye düşünüyorum.
uzun zamandır üyeyim anketlerede katıldım ama ödül kazanan sayfa hiç değişmiyor duyrulur
bu sıteden hıc bısey olmaz zamanında bende cok ugrasdım ama bozuna zaman harcamaya degmez
aynen bende katılıyorum arkadaşıma.vaktinizi boşa harcamak isteyen uğraşssın.aylar öncesinin anketleri var sitede..yeni anket bile koymamışlar..