Gönderen Konu: Anketle.com  (Okunma sayısı 19926 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı looker

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: anketle.com
« Yanıtla #80 : 14 Eylül 2009, 01:08:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Looker, bu sitede zaman kaybetme derim. Zira buradan çok ender aralıklarla anket çıkıyor.  Çoook uzun zamandır da yeni anket  yayınlamıyorlar. Hiç değerli vaktini harcama. Benim de senin kadar puanım var. Belki 1-2 yıl sonra fırın kapanmazsa şayet, ekmek yeriz... :)

hmm.. peki bu tarz önerebilceğin site varmı :D

yani anketle puan toplmk ve sonucunda kontor olması süperdii

Çevrimdışı looker

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #81 : 15 Eylül 2009, 16:27:45 »
okkalı bir mesaj attım anketleye bakalım...

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #82 : 22 Eylül 2009, 01:05:39 »
arkadaşlar bu sitede boşa zaman harcamayın şimdi girdim 1847 puanım varmış uzun zamandır girmiyorum bu sürede 2 tane 1 soruluk 1 tane de 7 soruluk yani toplamda 9 soruluk anket gelmiş   bana lazım olan 3000in üzerinde soru   eeee nasıl olcak  tamamen dolandırıcılık ya emek hırsızlığı yani sormak lazım acaba bi kişiye 100 kont verdilermi    gören balıklama atlıo siteye fos çıktığını anladığında çok geç oluyo  adamlar alacağını almış oluyo
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı sevgi_att

• Deneyimli Kampanyacı
    • kazanmak isteyenlerin dünyası
« Yanıtla #83 : 22 Eylül 2009, 13:31:29 »
katlıyorum..çok kötü bir site,hala 1000 puanlardayım bır turlu ykselmıorumhıc bısey kazanamıyosun dogal olarak.

Çevrimdışı DEMO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 22 Eylül 2009, 13:40:57 »
Kötü, ilgisiz, anketsiz, kendi kendine, dağınık bir ev düşünün. Böyle bir yer. Ne dolu dolu bir anketi var, ne de üyesine bir ilgisi var. Boş ve saçma sapan anketler. Bayramda bir uğrayayım dedim, ne var ne yok sitede diye. Bir lokum bile ikram etmediler. Kimse bu siteye üye olup ta zamanını boş yere harcamasın. Bize başka sitelerde lokum mu yok. Gider orada yaparız bayramımızı.  ;D ;D Anketleri de lokumları da onların olsun...
🎁 Kazan: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı IneverdownJ

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #85 : 22 Eylül 2009, 15:05:19 »
Bende siteyi kötü buldum, yaptığın anketler bile gitmiyo. :(.O yüzden bırakmıştım, bugün bi giriyim dedim 800' puanlara çıktım Daha 12 sayfa anket var cevaplarsam 1,500 lere ulaşırım ama bir yere ulaşamıcaksak gerek yok.Sizce devam etmiyim mi ?
Yakında bir şeyler kazanacağım inşallah :)

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #86 : 22 Eylül 2009, 15:18:01 »
Bende siteyi kötü buldum, yaptığın anketler bile gitmiyo. :(.O yüzden bırakmıştım, bugün bi giriyim dedim 800' puanlara çıktım Daha 12 sayfa anket var cevaplarsam 1,500 lere ulaşırım ama bir yere ulaşamıcaksak gerek yok.Sizce devam etmiyim mi ?
zaten biton zaman vermişsin ama zararın neresinden dönersen kardır  internette tüm forumlara sitele bak  5000 puan yapıp kontör kazanan bir allahın kulunu bulursan gel hepberaber devam edelim benim puanım da 1847 bu sitenin adını her duyduğunda sinirlerim tavan yapıo yani bilmeyen herkes girip kontör kazanırım die cevaplıo en son anketler bitince çakıyo herkes adamlarda anketlerini bedavaya cevaplatmış oluyo
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı Linkinpark_sefa

• Usta Kampanyacı
  • www.janjanli.org
« Yanıtla #87 : 22 Eylül 2009, 16:31:29 »
Alın bendende o kdr 2 ay oldu üye olalı bende bişey sanmıştım 1805 puana demir attım duruyo yeni anket fln yok kenarda tavsiye et linki var onu kullanmamızı istiyolar galiba.Hergün bakıyorm siteyi hic kıpırdanma yok sag köşedede hergün yeni yeni insanlar geliyo hayal kırıklıgına ugruyorlar.

Değer vermek sadece matematikte işe yarar

Çevrimdışı IneverdownJ

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #88 : 22 Eylül 2009, 20:17:18 »
Sagol  hocam o zaman ben hic zamanimi harcamicam onun yerine efriyat ve mtv de takilirim daha makul hem nlarda garanti.
Yakında bir şeyler kazanacağım inşallah :)

Çevrimdışı karakiz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #89 : 16 Ekim 2009, 16:21:50 »
yha ben üye olamadımm bana yardımcı olurmusunuz :-* :-*