Ben aldım bugün süt tam yağlı,migros labne, Migros krem temizleyici %50 indirimli toplam 4.60 tl tuttu
Kartlardan silindi siz nasil aldiniz
Karttan silinmemiş uygulamadan silinmiş,moneclub kart girişi yaparsanız sitesinden bana özel kampanyalar bölümünde gözüküyor.daha geç değil isteyen gitsin alsın.ayran 100 de 100 düşüyor.diğerler100 de50
siteye girmiyor galiba sitede bir sorunmu var ?
Sevgili elçilerimiz, Ödül kataloğumuz 1 gün boyunca kapalı olacaktır. Güncellemenin ardından, yeni ödüllerle karşınızdayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz!
facebook görevlerinden puan gelmiyor mu sizede
Arkadaşlar ben 1 yıldır üyeyim bu uygulamaya güzel evet öye yandan Migros işçlerini tazminatsız işten çılartmış ve hakkkınıbisyeyenleri yakaboaça dışarı atıyormuş şuan yaptıkları eylemide durdurmuş polis !güya migros yüklüce para yedirmiş emniyete..yazık değilmi çıkarılan işçilere bizde elimizi taşın altına koysak sosyal medyada boykot etsek belki farkındalık yaratırız migrosun bedava çok ekmeğini yedim bu uygulama sayesinde ama bu tutumlarınada göz yumulamaz kaç kişi ekmeğinden olmuştur bende sosyal medyada gördüm bu eylemi vidosuda var ama ekleyemedim
Videsunu uygulamadaki tiwitır görevini yaparken tesadüf gördüm. rt görevi vardı bugün ne pişirsem diye altına yazılan yorumları ve malum vidosunu görebilirsiniz..
Arkadaşlar ben 1 yıldır üyeyim bu uygulamaya güzel evet öye yandan Migros işçlerini tazminatsız işten çılartmış ve hakkkınıbisyeyenleri yakaboaça dışarı atıyormuş şuan yaptıkları eylemide durdurmuş polis !güya migros yüklüce para yedirmiş emniyete..yazık değilmi çıkarılan işçilere bizde elimizi taşın altına koysak sosyal medyada boykot etsek belki farkındalık yaratırız migrosun bedava çok ekmeğini yedim bu uygulama sayesinde ama bu tutumlarınada göz yumulamaz kaç kişi ekmeğinden olmuştur bende sosyal medyada gördüm bu eylemi vidosuda var ama ekleyemedim
makro market'in satın aldığı "istanbul uyum market" çalışanları. makro dan da migros satın aldı. ama alırken işçileri çalıştırmayacağını söyledi. yani makro market sorumlusu. tazminat ödemeyen ankara makromarkettir.
Doğal olarak çalışanlar İstanbul da yaşadığı için, Ankara da ki makromarket genel merkezine gidemiyorlar. onlar da migros'un önüne gidiyor.