Gönderen Konu: Hürriyet Dünyası/7 Kupona 7 DVD  (Okunma sayısı 25516 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ebufaik

• Usta Kampanyacı
Ynt: Hürriyet Dünyası/7 Kupona 7 DVD
« Yanıtla #60 : 05 Şubat 2010, 06:04:46 »
arkadaşlar ben bayi seçimini yaptım orada çıkan tel nosunu arayıp sordum hürriyet dünyasının ürünlerinin gelmesi 1 ayı buluyormuş bilgilerinize

Çevrimdışı alexmcrae

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #61 : 13 Şubat 2010, 16:19:37 »
ben de bayii yi aradım ve sordum henüz bir gelişme yok gelmedi ürünler dediler hürriyet okur hattını aradım sordum ve gazetenizden takip edin bilgiler verilecek dağıtıma başlanırken dediler. peki dedim. ara sıra bayii yi arıyorum. bakalım ne çıkcak. buraya yazarım dağıtım başlayınca. benden önce duyan olursa o paylaşsın da biz de geç  kalmayız en azından.

Çevrimdışı Blasphemer

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #62 : 13 Şubat 2010, 18:30:03 »
Bende 2 gün önce falan eskişehirdeki yaysatı aradım. Kampanyadan haberleri var ama dağıtım konusunda bilgi verilmedi daha dediler. Hürriyet dünyası sitesinden takip edin dediler. Orda bişey yazmıyo ki dağıtım hakkında  :D Arada bi arıcaz artık yaysatı. Bilgi alan olursa burdan paylaşsın lütfen  :)

Çevrimdışı TENGİLİMOGLU

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #63 : 22 Şubat 2010, 08:56:45 »
arkadaşlar ben bayiyi aradım hala gelen yok diyo bi haber alan varmı???

Çevrimdışı jhanick

• Deneyimli Kampanyacı
  • http://twitter.com/#!/jhanickk
« Yanıtla #64 : 22 Şubat 2010, 14:58:00 »
yalan olmaz işalla kuponlarımız =)

Çevrimdışı alexmcrae

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #65 : 22 Şubat 2010, 17:37:08 »
yalan olcak bence... kesin bişey denmiyor hiç.. ben okur hattını aradım. gazetenizi takip edin orda bildirilecek dağıtım zamanı dediler. dedim ne ara söylencek saçmalık mı olur. tamam gazete hergün giriyor şirkete ama sapıkcasına bakmak da olmaz tarih için :) insan belirtir demi ama :D

Çevrimdışı Blasphemer

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #66 : 22 Şubat 2010, 19:14:03 »
Ben de 3-4 oldu arıyorum yok. Ay sonuna doğru belki anca gelir falan dediler ama onların da net fikri yok. Ay sonunda tekrar arıcam. Yahu bayii seçim süresi biteli 2-3 hafta olmuş hala mı başlamaz dağıtım ben bunu anlamıyorum  :-\

Çevrimdışı Blasphemer

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #67 : 25 Şubat 2010, 04:22:55 »
Bu arada hürriyet dünyası sitesinde geçmiş kampanyalara tıkladığınızda filmlerin adları değişmiş diyorlar  ???
Ben açamadım pop-up olduğu için ama hurriyetdunyasi.com dan geçmiş kampanyalara tıklayabilir mi biri?
Yazan filmler : büyük iskender, dondurmam gaymak , rambo 4, lanetli ada, makinist, oliver twist, orijinal cinayetler miş. Bu nasıl iş ya umarım bunları vermezler. Sonradan filmleri değiştirmelerindeki mantığı anlamadım. Okur hattını mı arasak?

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 25 Şubat 2010, 06:52:56 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu arada hürriyet dünyası sitesinde geçmiş kampanyalara tıkladığınızda filmlerin adları değişmiş diyorlar  ???
Ben açamadım pop-up olduğu için ama hurriyetdunyasi.com dan geçmiş kampanyalara tıklayabilir mi biri?
Yazan filmler : büyük iskender, dondurmam gaymak , rambo 4, lanetli ada, makinist, oliver twist, orijinal cinayetler miş. Bu nasıl iş ya umarım bunları vermezler. Sonradan filmleri değiştirmelerindeki mantığı anlamadım. Okur hattını mı arasak?

evet yazılanlar doğru filmler değişmiş

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 25 Şubat 2010, 09:48:45 »
sırf filmler için katılmıştım ne bu saçmalık ya ...
...