Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sen kazanç , leasing falan deme. Onu zaten muhafazakar bankalar söylüyor

Faiz demiyor kazançtan pay diyor vs

Benim Türkiye Finans'ta da hesabım var, iş yapıyoruz size kazançtan pay veriyoruz diyor. Aynı şeyler bunları tartışmaya gerek yok. Pazarlama taktiği bunlar, benim fikrim neticede hepsi banka.
Şu an % 17,5 , % 18,5 ları hoşgeldin faizlerine veriyorlar. Yani o bankada önceden hesabın olmamalı.
Kayit olun veya
giris yapin usta yazdı. ICBC bank şu an en iyisi. %19 veriyor hoşgeldin faizi. Çin'in en büyük bankası.
Teb Marifetli Hesap %18,5 (yatırdığınız tutara göre 2000-3500 TL meblağı sürekli vadesizde tutar)
Fibabank Kiraz Hesap % 17,5 (3000 TL vadesizde tutuyor)
Odeabank
Kayit olun veya
giris yapinIngbank
Kayit olun veya
giris yapinHesaplama yazılımı ile hesapladım. 130.000 TL bir araba kazanıp parasını bankaya yatırsan, %16 faizle günde ortalama 50 TL falan faiz veriyor. O da ayda 1500 TL eder. Dairen olsa alacağın kira parası. Kiracı kirayı ödedi ödemedi akarı kokarı derdi yok. Hem devlete sürekli kazancından da %18 KDV ödüyorsun. Devlet de sen de kazanıyorsun.
Önemli not : 100.000 TL ye kadar bankada paranız devlet güvencesindedir. Bu meblağa kadar banka battı, iflas etti devlet paranızı öder. (Gerçek bankalar için , çiftlikbank için değil

)