Gönderen Konu: favori sevgililer günü  (Okunma sayısı 28723 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
favori sevgililer günü
« : 22 Ocak 2010, 13:43:51 »
aşkını fotoğraflarla anlat,favoriden altın takı kazanma şansı yakala.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki Facebook uygulamasını yükledikten sonra, sevgilinizle birlikte çektirmiş olduğunuz bir fotoğrafı yükleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. Eklediğiniz fotoğrafta sizin ve sevgilinizin birlikte yer alması gerekmektedir.Yarışma sonunda ödül almaya hak kazanabilmek için sevgilinizle birlikte çektirmiş olduğunuz, aşkınızı anlatan bir fotoğrafınızı yüklemiş olmalısınız.

Bir kişi en fazla 1 fotoğrafla yarışmaya katılabilir.

Yarışma Takvimi:

Yarışma 19 Ocak 2010 tarihinde başlayacak ve 14 Şubat 2010 saat 17.00’de sona erecektir. Kazananlar, 15 Şubat 2010 tarihinde duyurulacaktır.
Fotoğraf ekleyenler arasından en çok puan toplayan ilk 5 yarışmacı Favori'den eşsiz bir takı kazanacak.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2010, 11:38:18 Gönderen: ysr86 »

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
Ynt: favori sevgiler günü
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2010, 13:51:42 »
ya fotoğraf yükleyemiyorum.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2010, 13:59:27 »
bende yükleyemiyorum hata veriyor

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2010, 14:07:08 »
Yarışma sonucunda ödül almaya hak kazanan katılımcılar, kazandıkları ödülleri Favori tarafından belirlenen ve söz konusu sitede yayınlanan tarihte Favori Genel Merkezi'nde yapılacak organizasyonda alacaktır. Organizasyonda hazır bulunmayan ödül sahibi yarışmacılar belirlenen tarihten itibaren 1 (bir) ay içinde başvurmaları halinde ödüllerini alabilecek süresi içinde başvurunun yapılmaması halinde herhangi bir talepte bulunmayacaklardır.

kazanılırsa istanbul'a mı gitmek gerekecek yani  ???

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2010, 14:08:40 »
Yarışma sonucunda ödül almaya hak kazanan katılımcılar, kazandıkları ödülleri Favori tarafından belirlenen ve söz konusu sitede yayınlanan tarihte Favori Genel Merkezi'nde yapılacak organizasyonda alacaktır. Organizasyonda hazır bulunmayan ödül sahibi yarışmacılar belirlenen tarihten itibaren 1 (bir) ay içinde başvurmaları halinde ödüllerini alabilecek süresi içinde başvurunun yapılmaması halinde herhangi bir talepte bulunmayacaklardır.

İstanbula gitmeniz gerekmiyor bulunduğunuz ilden herhangi bir favori bayisinden alabiliyorsunuz hediyeyi
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2010, 14:11:57 »

İstanbula gitmeniz gerekmiyor bulunduğunuz ilden herhangi bir favori bayisinden alabiliyorsunuz hediyeyi

Favori Genel Merkezi'nde yapılacak organizasyonda alacaktır. yazınca bende öyle sandım teşekkurler dilemma  :)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2010, 14:12:14 »
face yasak bende oylamaylamı secılecek yıne kazanan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 22 Ocak 2010, 14:13:01 »
evet canım oylamalı

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 22 Ocak 2010, 14:14:46 »

Genel merkezi istanbulda arkadaşlar benim geçen sene tören ile aldıgım yerde sanırım basın toplantısı gibi yapıp verecekler gelemeyenlere de bulundukları ilden alabilirler denilmişti ilk yarışmada bize şimdi de öyle  :D bence gidebilecek olanlar varsa gitsin kazanırsanız tabiki güzel bir ortam yaşadım geçen sene ben hediyeden daha da mutlu oldum açıkcası :D

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 22 Ocak 2010, 14:18:08 »
süresi de iyiymiş,14 şubata kadar,ama fotoğraf yüklenmiyor