aynen bana da hiçbirşey gelmedi
teşekkürler, bende istedim üürünler ilgimi çekti gerçekten, şu cildimi bi düzene sokamadım sanki karda kışta kalıyomuşum gibi kuruyo bişeyler oluyo, du bakim gönderirlerse bi deniyim beğenirsem sürekli kullanırım
ben gönderdim valla tekrar bi dene bakalım
sitesini inceledim.. guzel urunleri var gibi.. ben de istedim umarım gonderirlerr
artık kargo üceti alıcıya ait numune gönderiyolar sanırım. bana gelen mail de ücret alıcıya ait olarak gönderiyoruz yazıyordu.
Banada bu mail geldi...
..... Hanım, Firmamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Normalde numune ürün göndermiyoruz. Ancak sizin gibi özellikle isteyen müşterilerimizi kıramıyoruz ve sizi kazanmak adına istediğiniz numuneleri adınıza göndereceğiz. Adres bilgileriniz doğrultusunda size kargonuzu alıcı ödemeli olarak göndereceğiz.
Bahsettiğimiz gibi numune ile çalışmadığımız için gelecek olan numune orijinal ambalajında olmayacaktır. Ürünlerimizi beğeneceğinizi umarız.
Sizinle iletişim kurabilmek için telefon numaranızı da iletirseniz çok seviniriz.
Saygılarımızla
BeeUTY
Nergiz Yıldız
VALLA BENDE İSTEDİM AZ ÖNCE..YAŞLANMAYA KARŞI ETKİLİ DEMİŞSİNİZ ACABA DENEYEBİLİRMİYİM DEDİM :)UMARIM KAİLE ALIRLAR...
orcinal ambalacında olmayacaktır demek ne demek
Sanırım satılan üründen olmuyacaktır diyor.Yani değişik bir ambalajda yollucaklar heralde numudedir satılamaz yazandan yok o yüzden ole bişi demiş olmalı...