Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKöpek ölen yavrusuna nasıl da sahip çıkıyor.. İnsanlar bile bunu yapmazken.
çok sağdıklar ya

cani şöför frene bile basmamış
ya sözü geçmişken bu aralar sokaklarda başıboş köpeklere rastlamıyorum hiç nerdeler acaba
evet köpekleri çok severim ama bir okadarda korkarım bizim burda çok başıboş köpek var ormanlık vadide var orda takılıyorlar toplayıp hayvan barınağına alsalar çok güzel olacakta belediyenin işleri yoğun heralde
çok sağdıklar ya
cani şöför frene bile basmamış
ya sözü geçmişken bu aralar sokaklarda başıboş köpeklere rastlamıyorum hiç nerdeler acaba
Kış yaklaşıyo göç etmişlerdir:)
Videoyu dün bende izledim cidden acı bir durum günlerce yerde duran köpek ölüleri biliyorum ne biçim düzendir anlamıyorum köpek bile daha anlayışlı insanımızdan
evet köpekleri çok severim ama bir okadarda korkarım bizim burda çok başıboş köpek var ormanlık vadide var orda takılıyorlar toplayıp hayvan barınağına alsalar çok güzel olacakta belediyenin işleri yoğun heralde
evet en iyi çözüm onlar için barınakların olması..
ayrıca böyle bir haber de var.. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
yazık ya üzüldüm şimdi Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin ne kadar kötü bir durum daha ufacık bişeymiş işte bunlarında sorumlusu belediylerdir bana göre
evet önlem almalılar.. barınaklar kurup onları yerleştirmeleri lazım.. sadece onları uyutmakla da olmuyo..onların da hakkı var yaşamaya..
yani yaşamalılar tabiki kimseye zarar vermeyecek şekilde olmalı bu
ayy canım benim yaa anne nede olsa çarpanlarda insanlık yokki annelik babalık bilsinler
birkaç yıl önce gözümün önünde komşumuzun kedisini mahallenin bakkalı arabayla çiğnedi, soluğu bakkalda aldım, adama söylemediğimi bırakmadım, acayip tırstırmışım, ama tabi kedi öldü artık, ne söylesen bişey ifede etmicek