cevapları buladamadım siteden
Demo sofrada renk değiştirir demişsin ama iletişimi soruloyar
Humboldt kalamarları nasıl iletişim kurarlar
Ses dalgaları
diye buldum ama 
-Özelleşmiş deri hücreleri sayesinde deri renkleri hızla mor-kırmızıdan beyaza değişebilir. Bu renk değişiminin mürekkep balıklarının birbirleriyle iletişime yaradığı öne sürülmüştür.
--Kaynak
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Cevaplar biraz eğlenceli olsun istedim.

Bunlar benim bulduklarım. Siz yine de sağlamasını yapın. Kalamarların da
renk değiştirerek iletişim kurduklarını buldum.
cevaplar için sağolun arkadaşlar
Cevaplar biraz eğlenceli olsun istedim. 
,
Bu ne demek yaa. Cevaplar biraz eğlenceli olsun istemiş

MAdem buraya cevapları yazıyosan hepsini dogru yazmak zorundasın. Bu kadar insan ben de dahil sana güvenerek senin verdiğin şıkları işaretledik.. Madem emin değilim bu yanıtlardan yaz sonuna ki Bizde ona göre arastırıp dogru cevapları verelim
Cevaplarım sallama değil, ben uğraştım bu cevapları buldum ve paylaştım. Emek verdim. Cevapların yanlış olduğunu da söylemedim. Bold olan cevaplara bak. Kontrol et, sen de bu cevapları bulacaksın. Hiçbir emek bedava olmaz. Benim yazım şeklim bu. İnsanları keyiflendirerek foruma haber sunmak.
Cevaplarım sallama değil, ben uğraştım bu cevapları buldum ve paylaştım. Emek verdim. Cevapların yanlış olduğunu da söylemedim. Bold olan cevaplara bak. Kontrol et, sen de bu cevapları bulacaksın. Hiçbir emek bedava olmaz.
Cevapların doğru ama şu sözün yanlış
'Cevaplar biraz eğlenceli olsun istedim'. Cevaplar yanlış olsaydı nolacaktı? Sen eğlenceli olsun isteyecektin ama hepimiz yanlış şıkları işaretleyecektik..
Sağol Demo'cum sana güven sonsuz be höyt desen höyt işaretlerim gözüm kapalı

. Tekrardan teşekkürler cevaplar için.
Birde üyelik onay gelse
Democum emeğine sağlık cnm işaretledim bende