Gönderen Konu: Harika netbooklar TTNET Vitamin'den, derslerde başarı sizden!  (Okunma sayısı 1075 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Harika netbooklar TTNET Vitamin'den, derslerde başarı sizden!
TTNET Vitamin İlköğretim veya TTNET Vitamin Lise paketlerinden birine hemen üye olun, 90 adet Vestel netbooktan birini götürün. Hem çocuğunuzun derslerine büyük bir katkı yapın, hem netbook keyfine TTNET Vitamin'le başlayın.
Çocuğunuzun eğitimin hayatını kolaylaştıran ve ona eğlenceli bir öğrenim deneyimi yaşatan TTNET Vitamin servisine üye olanlar, 90 adet Vestel netbooktan birin kazanma şansını yakalıyor. 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıfta okuyan öğrenciler için hazırlanmış TTNET Vitamin İlköğretim yıllık paketlerinden birini veya 9 ve 10'uncu sınıfta okuyan öğrenciler için hazırlanmış TTNET Vitamin Lise paketlerinden birini kullanmaya başlayanlara TTNET Vitamin'den netbooklar geliyor.

Çocuğunuz için MEB Müfredatını görsel animasyonlar ve sesli anlatımlarla işleyen, internet üzerinden erişilebilen, çocuğunuzun eğlenerek öğrenmesi amacıyla hizmetinize sunulan TTNET Vitamin yıllık paketlerinden birine 1 Ocak 2010 - 28 Şubat 2010 tarihleri arasında abone olun, hem çocuğunuzun derslerine eğlenceli bir katkı yapın, hem 90 Vestel netbooktan birini kazanma şansını yakalayın.

Kampanyanın kapsamı nedir?
Kampanyadan kimler faydalanır?
TTNET Vitamin İlköğretim yıllık paket ücretleri ne kadar?
TTNET Vitamin Vestel Netbook Çekiliş Kampanyası ile ilgili tüm sıkça sorulan sorular için tıklayın.

Bu kampanya TTNET A.Ş. tarafından MPİ'nin 11/12/2009 tarih ve B.07.I.MPI.0.13.00.02-401.02.99-2511-11208 sayılı izni ile Hedef Tanıtım tarafından düzenlenmektedir.

01.01.2010 (saat 09.00)- 01.03.2010 (saat 24.00) tarihleri arasında, TTNET bayileri, web sitesi ve çağrı merkezi aracılığıyla Yıllık 1 kullanıcılı TTNET Vitamin İlköğretim (36 TL), Yıllık 2 kullanıcılı TTNET Vitamin İlköğretim (63TL), Yıllık 3 kullanıcılı TTNET Vitamin İlköğretim (90TL), Yıllık 1 kullanıcılı TTNET Vitamin Lise (48TL), Yıllık 2 kullanıcılı TTNET Vitamin Lise (84TL), Yıllık 3 kullanıcılı TTNET Vitamin Lise (120TL) ürünlerinden birini satın aldıklarında internet sitesinde (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) üyeliğini adı ve parolasıyla birlikte aktifleştirmek suretiyle üyeliklerinin devamındaki 1 ay sonunda halen paketi aktif olanlara bir çekiliş hakkı verilecektir. Her üye için kampanyaya katılım bir defa ile sınırlıdır. Talihliler, 07.04.2010 Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Şişli/ İSTANBUL adresinde saat 10.00'da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişle 90 kişi Vestel 8.9'' netbook kazanacaktır. Kazanan talihliler, 09.04.2010 tarihli Posta gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 24.04.2010 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 09.05.2010 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilemez. Çekilişe 18 yaşından küçükler, katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

sponge

• Ziyaretçi
güzel kampanya :)