Sevgili FikriMühim,
Sürülebilir çikolata tüketimine yönelik bir araştırma gerçekleştirmekteyiz.
Araştırmamıza katılarak desteğinizi bekliyoruz.
Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.
(Araştırmaya katılımınızdan sonra 10 MühimPuan hesabınıza yüklenecektir.)
Sevgili FikriMühim,
Fikrimühime 2010 yılından beri üyeyim. 1015 puan biriktirebildim. Alınabilecek dişe dokunur hiç birşey yok mağada. Geldikçe yaparım yine ama damlaya damlaya göl olmuyor malesef.
Sevgili FikriMühim,
Fikrimühime 2010 yılından beri üyeyim. 1015 puan biriktirebildim. Alınabilecek dişe dokunur hiç birşey yok mağada. Geldikçe yaparım yine ama damlaya damlaya göl olmuyor malesef.
ben bir keresinde bug buldum en pahalı ürünü seçtim göndermediler tabi

kargo da bize aitti oysa

Kampanya yapmıyor artık eskisi gibi aktifliğini yitirdi olmasa da olur class'manında
Aynen öyle, kendilerine de söyledim. Hediye katalogundan ümidim yok, süreklilik olsun diye anket yapıyorum dedim. Bu seferki bana devamında ürün kiti gelecekmiş izlenimi verdi o yüzden doldurdum.
Aynen öyle, kendilerine de söyledim. Hediye katalogundan ümidim yok, süreklilik olsun diye anket yapıyorum dedim. Bu seferki bana devamında ürün kiti gelecekmiş izlenimi verdi o yüzden doldurdum.
bencede ürün kiti yollayacaklar
Anket yalnızca bayanlara yönelik sanırım.
Anket yalnızca bayanlara yönelik sanırım.
büyük ihtimalle öyle bana da gelmedi
Yeni bir anket geldi bana şuan tavuk markaları ile ilgili banvit seçerseniz anket atmıyor.atma olayı varmı onuda bilmiyorum ama bu şekilde yapın
Yeni bir anket geldi bana şuan tavuk markaları ile ilgili banvit seçerseniz anket atmıyor.atma olayı varmı onuda bilmiyorum ama bu şekilde yapın 
atma olayı yok galiba ben banvit yapmadım yinede bitirdim.