Sağolun arkadaşlar.
Henüz bir cevap gelmedi inşallah sallamazlar

Bloglara falan kişisel bilgi girilmiyor ki.Anca hediye kazandığın zaman bilgilerini aktarıyorsun.
Kişisel bilgiden kasıt isim soyisim se onu da gizlemek mümkün değil yani.Kampanya sonuçlarında her şey belli ,isimlerimiz yazıyor.onlarda bu şekilde kullanıyorlar işte.Hadi şifre nick değiştirme elimizde.Ama bunu nasıl engelleyeceğiz.?
Sende haklisin ( Uğraşmayın Hemşomla ) ...
noluyo böyle ya, ellerine ne geçecek sanki, venüscüm geçmiş olsun
Şaşkınlıkla okuyorum bunları
mlletin ne kadar çok zamanı var

böyle şeylere vakit ayırıyorlar
geçmişş olsun melisaya ve diğer mağdur ve mağdure arkadaşlara
Son zamanlarda ne çok okumaya başladık böyle şeyleri çok ilginç ya geçmiş olsun arkadaşım..
Geçmiş olsun, inş. en kısa zamanda sorunun çözülür...
birisi banada hayalimdeki yılbaşı sofrasında oy verdi durdu... bende şikayet ettim, siz merak etmeyin diyip durdular... benide birinci yaptılar...
arkadaşlar eski bir bilgi işlemci olarak size bi kaç tavsiyede bulunacağım dikkatli okursanız sizin faydanıza :
1: bilmediğiniz her siteye girmeyin
2: bilmediğiniz mailleri açmayın
3: msn de konuşurken bilmediğiniz kişilerden herhangi bir dosya yada webcam daveti kabul etmeyin
4: her gelen linke tıklamayın
5: şifreleriniz hem harf hem rakam içersin (25l075o6&)
6: üye olduğunuz yerdeki gizli soru ve cevapları sadece sizin bileceğiniz bir cevap seçin
bu arada acilen sitenin düzenlenmesi ve üyelerin ayıklanması gerekiyor ve yeni uygulamalar getirilmesi gerekiyor örneğin üye alımı kapatılmalı ve sadece referans ile üye kabul edilmeli ve refans il üye olan kişi ve referans olan kişiye bir suçundan dolayı ceza verilmeli belki abartı olacak ama siteye bağış sistemi yada ücretle üye olunması olabilir
ayrıca sitede çok açık var ve kapatılması az bişey kod bilen bir kişi siteye kod yükleyerek bir çok yetki sahibi olabilir ve foruma en az 3 tane profosyonel mod ve yönetici alınması gerekiyor (şuan mod ve yönetici olanlar alınmasın )
bunları nerden biliyosun diyosanız 9 yıl prof. olarak bilgisayar ve internet ile haşır neşirdim 11 tane sitede admin supermod yönetici ve mod luk görevlerinde bulundum
kesinlikle katılıyorum 12934 kişi üye ama yazı yazanları aktifleri saysan 1000 kişi ancayız..kampanyalara katılmayan, forumda yazı yazmayankişiler ayıklansın...
gemiş olsun venüsger, adına üzüldüm ya

insanlar ne yapacaklarını şaşırdı iyice.