11. kazanan ben olmuşum hediyelerim bugun geldi, teşekkurler Hilmi ve konuyu açıp bizimle paylaştığı için pötüş
güle güle kullan sumak hilmi baya cömert çıktı valla helal olsun
daha bitmemiş ki kampanya yaww...devam ediyo ama yorumlarıda yayınlamış.anlamadım ben nasıl olcak şimdi.bu arada benim yorumum yayınlanmamış yaa sinir oldum.neden acaba
yorumların sırasını biz göremiyeceğiz diye biliyordum ama herkes görebiliyor bende anlamadım
11. kazanan ben olmuşum hediyelerim bugun geldi, teşekkurler Hilmi ve konuyu açıp bizimle paylaştığı için pötüş
Ben teşekkür ederim. Blogda da yazarsınız artık
daha bitmemiş ki kampanya yaww...devam ediyo ama yorumlarıda yayınlamış.anlamadım ben nasıl olcak şimdi.bu arada benim yorumum yayınlanmamış yaa sinir oldum.neden acaba
Hangi isimle yorum yaptınız? Blogu olmayıp da aynı ip adresinden 2-3 ayrı isimle yorum yapanlar vardı. Onayladığım yorum kadar sildiğim de oldu.
Ben teşekkür ederim. Blogda da yazarsınız artık
hediyelerin resmini ekledim ve psaylaştım zaten görmediniz sanırım
yorumların sırasını biz göremiyeceğiz diye biliyordum ama herkes görebiliyor bende anlamadım 
Evet yanlış yaptım sanırım 66. yoruma ulaşana kadar yorumları yayımlamamam gerekiyordu. Ancak onayladığım 40 küsur yorum kadar onaylamadığım da vardı. Daha fazla bekleseydim şu sınav dönemimde benim için çok zor olacaktı. Artık yorum da gelmiyor. Çünkü iyi hediyelerin hepsi gitti ve insanlar ilgi göstermiyor artık...