YEMEKTEYİZ SETİ-GÜMÜŞ
1 ADET 12 KİŞİLİK LAMELİ MASA ÖRTÜSÜ
12 ADET PEÇETE
12 ADET PEÇETE YÜZÜĞÜ

Çekilişimize katılmak için tıklayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÇekiliş tarihleri : ( 18-24/ 01 / 10 ) Kazanan Talihli Üyemiz Cumartesi / Pazar Günü Web Sitemizden İsmi Açıklanıp Yine Aynı Gün İçinde Kendisi ile İrtibata Geçilerek Kadinca.Net Garantisi İle Hediyesi Adreslerine Teslim Olacaktır.
Kullanım – Katılım Şartları – lütfen okuyunuz
Promosyona katılan kullanıcların birden fazla hesap açarak ve/veya çeşitli hilelerle çekiliş hakkı kazandıklarına inanırsa bu kullanıcıların üyeliklerini silme ve kazandıkları promosyonları iptal etme hakkını saklı tutar.
Promosyonlar, Milli Piyango İdaresi’nce düzenlenen yarışma çekiliş, ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır
Not: kargo ücreti ( 6 – 8 ytl arası ) kazanan talihli tarafından ödenir.
Çekilişimize katılmak için tıklayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
gümüş rengi sarıya oranla daha güzelmiş
ya ben kadınca ya üyeyim ama ne zaman çekilişe katılsam uyarı maili geliyor. şunu yap bunu yap diye. yaptım ama hala aynı....
o otomatik olarak herkese geliyo cnm orda yazanları yaptıysan dikkate alma
güzelmiş bende katılayım bari
en cok hangi tarz yemek takımı kullanılıyor
arkadaşlar bu hediye için birşey söyliyemem ama çeyizciler.com un katkısı ile hediye ediliyormuş siteden ben10 in uyku setini aldım acildi durmum haftasonu doğumgününde vermem gerekiyordu durumu anlattım sağolsunlar perşembe söyledim inanın cuma elimdeydi inanamadım ve site yöneticileri çok ii insanlar gönül rahatlıı ile alışveriş yapabilirisiniz benden size arkadaş tavsiyesi
bende almayı düşünüyordum katılayım inşallah cıkar
yok ya okadar güzel bi hediye değil bayanlar buyrun tam sizlik

:D:D