Merhaba arkadaşlar yenilen pehlivan güreşe doymaz misali bu turda fotoğraflarda şansımı denemek istedim ve sizin desteklerinize ihtiyacım var.Çekilişi uygun olması durumunda adminimiz aksi taktirde global moderatörlerden bir tanesi yapacaktır.26 ocak günü liste hazırlanıp 27-28 Ocak gibi sonuçlar açıklanacaktır.Bana oy verenler arasından çekilişle aşağıdaki hediyeleri vereceğim.Kargolar şirketten yani benim tarafımdan karşılanacaktır:)
1 kişiye manikür ve pedikür seti
1 kişiye usb telefon
2 kişiye istediği operatörden 50 kontör
Oy verilecek fotonun görüntüsü

Nick:seromen
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinHediyelerimizi yakından görelim:)Resimler alıntıdır.

Katılım Koşulları1-Bu kampanya 13/01/2010 tarihinde başlayıp 25/01/2010 tarihinde sona erecektir.
2-18 yaşından küçükler bu kampanyaya katılabilir ve hediyesini teslim alabilir
3-Kampanyaya katılmak için öncelikle ücretsiz olarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesine üye olarak “seromen” nickli fotoya oy verip bu konu altında kaçıncı oyu verdiğiniz yazmanı gerekmektedir.
4-Bir kişi aynı pc’den tek bir oy verebilir,bunun dışında arkadaşlarınıza oy verdirterek de daha fazla çekiliş hakkı kazanmanız mümkün.
5-Kampanya sonunda yapılacak çekilişle;
1 kişiye manikür ve pedikür seti
1 kişiye usb telefon
2 kişiye istediği operatörden 50 kontör hediye edilecektir.
6-Bir kişi birden fazla hediye kazanamaz.Kazanması durumunda sadece değerce büyük olan hediye verilir.
7-Kampanyaya katılan herkes kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.
SSS(Sık Sorulan Sorular)1-Kampanyaya nasıl katılabilirim?
-Öncelikle hergünkampanya forum üyesi olmanız ardından yukarıda 3. maddede belirtilen işlemleri yapmanız gerekir.
2-Kampanyaya kimler katılamaz?
-Kampanyaya hergünkampanya forum üyesi olmayanlar katılamaz.
3-Çekiliş dışında verilecek hediyeler nelerdir?
-Çekiliş dışında kalan herkese teşekkür edilecektir
4-Kargo ücreti kime ait?
-Kargo ücreti bana ait.
5-Verilen kontörler hattın 3 aylık süresini uzatıyor mu?
-Vodafone ve avea’da 3 aylık süreyi uzatırken,Turkcell’de süre uzatmıyor.Kontörler kontör transfer yöntemiyle gönderilecektir.
6-Çekiliş ne zaman yapılacak ve sonuçları nasıl ilan edilecek?
-Çekiliş listesi yarışma bitiminden hemen sonra ilgililere iletilecek ve onların müsait olduğu bir zamanda yapılacak.Sonuçlar akşam gazetesinde şaka şaka yine buradan ilan edilecektir