zamani daha ilk mesajında resim eklemişin. vede forumu aylardır tanıyor gibisin. sanırım forumda yeni değilsin. hoşgeldin diyelim önce 
Paylasımcı olarak yenıyım,parazit yanı bilgi emici olarak cok eskıyım
inşallah güzel paylaşımlarını görürüz
zamani100 kardeş sen üç günde bir ortalığı kızıştırıp kovulan sonra yeni üyelikle tekrar foruma katılan "netteyim", (mümtazzzz) değilsin değil mi? İnsan şüpheleniyor, direkt olarak bu başlıktan başlaman falan, screenshotlar koyman falan.
zamani100 kardeş sen üç günde bir ortalığı kızıştırıp kovulan sonra yeni üyelikle tekrar foruma katılan "netteyim", (mümtazzzz) değilsin değil mi? İnsan şüpheleniyor, direkt olarak bu başlıktan başlaman falan, screenshotlar koyman falan.
Yok değilim
Eyvallah hoş geldin o zaman.
zamani100 kardeş sen üç günde bir ortalığı kızıştırıp kovulan sonra yeni üyelikle tekrar foruma katılan "netteyim", (mümtazzzz) değilsin değil mi? İnsan şüpheleniyor, direkt olarak bu başlıktan başlaman falan.
Ben analiz ettim. Sonucları temiz
Mümtaz değil yani..
Foruma gelince bukadar ilgilenecegınız bılsem daha oncelerden gelırdım

araştırılıyorum mümtaz değilim ben ama. Saygısız bırı ınsanları bırbırıne dusuren bırıde degılım. Dilimiz sürçmezse kalbimiz temiz kimsenin huzurunda gözümüz yok.
Hoşbukduk artık paylaşımcı bir insan olduğumu görceksiniz
bn ewden başka şeler yoliim komiliye onları wersin hediye olarak daha ii
Ben oyunu fazla oynamadığım için yorum yapamayacağım. 143 dakikada 999000 puanlara ulaşmak mümkün mü? Çok oynayan bir arkadaş teyit edebilir mi acaba?
Arkadaslar geçenlerde Venüsger arkadaşımızın basına gelen olay şuan benim başımada geldi. İlk 10'a benide eklemiş şerefsiz biri. Benimle sorunu olan özelden ulaşsın. Böyle gerizekalıca uğraşlara gerek yok...