İnstagram üzerinden yapılan çekilişlere hatrı sayılır derecede katılan arkadaşlar kazanabiliyor musunuz bir şeyler? Eğer sadece ben Instagram'dan kazanamıyorsam sorun yok ancak kimse kazanamıyorsa ordaki çekilişleri takip etmek, konusunu açmak, katılmak tam bir zaman kaybı oluyor. Lütfen mümkün oldukça fikirlerinizi yazın.
Benim kazanmışlığım var.
Benim de var ancak çok çok az. Tabi rakam vermem mümkün değil ancak örneklemek adına Facebook %20 ise Instagram %3 kazandırıyor.
Cokta saçmaladı bence instagram çekilişleri etiket etiket ustune ben katılmıyorum artık sabır taşı değilim
Ben de az kazanıyorum. Kampanya yapan instagram sayfaları genelde kişisel blog türü sayfalar oluyor. Hediye sayıları da az oluyor. Büyük firmalar bile (örnek: Saray) 1 adet hediye veriyor. Doğru düzgün kampanya yapılırsa da (örnek: biletall) binlerce katılım oluyor. Bu şartlarda kazanmak zorlaşıyor.
Hayır şimdiye kadar kazanmadım,kazanacağımı da hiç sanmıyorum.
Genellemek gerekirse zayıf kaldığı doğru.
Sadece kurumsal/ büyük firmaların çekiliş/ kampanyalarına katılıyorum. En son, yazdığım yazı ile aylar önce kazanmıştım. Instagrama foto ve yazmalı kampanyalara katılıyorum, gördüğüm kadarıyla çekilişlerde çıkan isimler çoğunlukla aynı oluyor. Neler dönüyor bilmiyorum ama ne içine girmek ne de günah almak istiyorum
En son 3 sene önce kazanmıştım. Etiketlemelilerde 1000 hatta 10000li katılımları gördükçe katılmıyorum 😅
Pek kazanamasamda yine de basit katılım olanlara katılıyorum
Artık her yarışmada kazanmak zor tüm sosyal mecralarda aşırı katılım oluyor