bana da geldi ama birer kullanımlık numune ,çok az malesef
geçen sene biz soru sormak için aramışken cevaplayan kadın isterseniz numune göndereyim dedi.33 gr lık krem ve steril süt poşetleri birde gögüs pedleri gelmişti .YArışmasıda vardı ama hikaye
Arkadaşlar bu gün banada numulerim geldi.Göğüs pedi,süt saklama poşeti ve göğüs kremi vardı...Teşekkürler
Ahhhh ah. acaba diyorum adresi buraya yazınca birilerinin hediye yollacağını felanmı düşünürsünüz anlamadım gitti.
bende mail attım şimdi.inşallah gelir
bende istedim gögüs kreminin methini duymuştum arkadaşlarımdan almayı düşünüyordum deneyerek almak daha iyi olur sanırım teşekkürler konuyu acan arkadasa
ben Lansinoh ürünlerinden çok memnun olduğumu yazarak numune istemiştim. zaten kullandığım için numune göndermiyorlar, ne saçma. kendi tüketicilerini cezalandırır gibi. 
""Öncelikle Lansinoh ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Zaten sadece krem, ped ve süt saklama poşeti numunelerinin dağıtımı yapıyoruz.
Bebeğinize ve size sağlıklı günler dilerim."""
ben Lansinoh ürünlerinden çok memnun olduğumu yazarak numune istemiştim. zaten kullandığım için numune göndermiyorlar, ne saçma. kendi tüketicilerini cezalandırır gibi. 
""Öncelikle Lansinoh ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Zaten sadece krem, ped ve süt saklama poşeti numunelerinin dağıtımı yapıyoruz.
Bebeğinize ve size sağlıklı günler dilerim."""
bende istemiştim bayagı oldu yazalı ama cevap bile yok:)
Arkadaşlar bu gün banada numulerim geldi.Göğüs pedi,süt saklama poşeti ve göğüs kremi vardı...Teşekkürler 
Bana da yaklaşık 3 hafta içinde gönderdiler.Aynen bu ürünler ve bir de broşür geldi.