Ogrendegel.com ile kendi bilgi yarışmanızı yaratın, ürün satın, kazanç yapın, kazandırınTürkiye genelinde herkesin, yeni veya ikinci el ürünlerini, kendisinin ödüllü bilgi yarışmasını yaratarak, istediği fiyata satabileceği ve aynı zamanda, yarışmaya katılanların ise 1TL’ye cep telefonu, çamaşır makinesi, ev veya araba bile kazanabileceği bir platform olan ‘www.ogrendegel.com’ hizmete girdi.
Herhangi bir eşyanızı, evinizi veya arabanızı istediğiniz fiyata satmak için ogrendegel.com’da kendi ödüllü yarışmanızı yaratıp, bu yarışmada kaç kişinin yarışacağını belirleyip, yarışmaya katılım bedelini belirleyip satış talebinde bulunursunuz.
Öğrendegel satış talebinizi inceler ve ürününüzü satın almayı kabul eder. Öğrendegel ürünü ödüllü yarışma olarak üyelerine sunar. Daha önceden belirlediğiniz toplam kişi sayısı yarışmaya katılınca yarışma sona erer ve kazanan açıklanır. Öğrendegel ödül tesliminden sonra satış bedelini size öder.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
hocam şimdi ben tam anlamadım üye oldum ama
4. yarışma açılmadı .
ve yarışmada 15. oldum diyelim. katılım %100 oldu. sonra ne oluyor ? 1. ye mi veriliyor hediye paraylaysa ne kadara sitede hiçbir açıklama yok
Katılımlar %100 dolduğu zaman geçilmesi gereken dereceyi (x doğru x sürede) geçen veya aynı dereceyi yapan tek bir üye ödülü kazanıyor.
Ayrıca Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden bugüne kadar dğıtılan 500'ün üzerinde ödüllerden kazananların görüşlerini de okuyabilirsiniz
siteye girdiğimizde sürekli e-mail adresi isteyip duruyor sayfa açılmıyor bilginzie
Facebook üyeleri siteden üye olmadan giriş yapabildikleri için sadece Facebook üyelerine email teyiti istemektedir. Facebook hesabınızla giriş yapmadan kayıt formu doldurarak da üye olabilirsiniz.
1 soru 1 cevap da battım :S :S
Facebook üyeleri siteden üye olmadan giriş yapabildikleri için sadece Facebook üyelerine email teyiti istemektedir. Facebook hesabınızla giriş yapmadan kayıt formu doldurarak da üye olabilirsiniz.
o şekilde giriş yapıyorum ama sürekli e-mail soruyor
Email adresinizi kayıt altına almadan sitenin sunduğu hizmetlerden faydalanamıyorsunuz. Email adresinizi girince devam edebilirsiniz. Bu sadece üye olmak isteyenler için geçerlidir.
yani facebook üzerinden mi giriş yapacağız?