Gönderen Konu: Bir Kampanyacının Hüsranı  (Okunma sayısı 4614 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
Bir Kampanyacının Hüsranı
« : 10 Ocak 2010, 02:53:58 »
Bu sabah mutfaktayım giriş katında oturduğumuz için sokağı rahatlıkla görebiliyorum ve birden Yurtiçi Kargonun arabası dikkatimi çekti baktım bizim apartmanın önünde durdu elemanlar indi aprtmana filan bakıyorlar benimde beklediğim kargolar olduğu için hemen dikkat kesildim kargo minibüsünün arka kapıları açıldı ve kocaman bir kutu adamlar taşımakta zorlanıyorlar üzerinde de sony bravia yazıyor kocaman bir plazma yani birde küçük siyah bir kutu koştum eşime dalgasına
-Bize sony plazma geldi koş kapıya dedim eşimde güldü daire kapısının göz deliğinden baktım merakla karşı dairedekiler kapıya çıkmış
 -hımm demekki onlara geldi diye düşündüm fakat bizim zil çaldı
 -kim ooo!
- Kargooo diyoloğundan sonra kapıyı açtık
O kocaman kutuyu getirip kapıya koydular ben yine yanlış geldi herhalde diye düşünürken kargo elemanı eşimin adınını söyledi biz tabi şooookkkk önce o siyah kutuyu verdi sonra ne mi oldu eşim o siyah kutunun plazmanın parçaları olduğunu  ben de digiturk mü acaba diye düşünürken o kocaman kutuyu bize vermediler :'(
Yukarıya gelmiş meğer küçük siyah kutuda selva'dan gelen makarnalarmışşş.
Allah düşmanıma yaşatmasın :D :D :D
şimdi gülüyorumda çok bozuldum yaaa ::)
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2010, 03:09:02 Gönderen: adriana1983 »

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Bir Kampanyacının Hüsranı
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2010, 03:01:12 »
 ;D  ;D  ;D  ;D ayyyyyyyyy gece gece ne güldürdün yaaa

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2010, 03:01:21 »
geçmiş olsun makarnada iyidir bende kargocuların peşinden koşturdum selvalar için , :)  anlamadım ben şimdi plazma kiminmiş . Eşinin adını söyledi ve kapya bıraktı sonra kapıdan nasıl geri gitti plazma

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2010, 03:07:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
geçmiş olsun makarnada iyidir bende kargocuların peşinden koşturdum selvalar için , :)  anlamadım ben şimdi plazma kiminmiş . Eşinin adını söyledi ve kapya bıraktı sonra kapıdan nasıl geri gitti plazma
Yukarıya gelmiş eşimin adını makarnaları vermek için söylemiş :D tabiki makarnalarda iyi sonuçta Allahın nimeti ama... :'(

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2010, 03:10:50 »
hayret bişey , yukarı çıkarmak daha zor ,koy işte alt kata yorulma demi :)

Çevrimdışı boramir

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2010, 03:12:03 »
Fena valla banada mediamarkt ın açılışında askerde olan arkadaşımın evine 102 ekran lcd aldığımda çok koymuştu.Ne diyelim geçmiş olsun  ;D

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2010, 03:15:13 »
hayret bişey , yukarı çıkarmak daha zor ,koy işte alt kata yorulma demi :)
yani değilmi zaten arabadan zar zor indirmişsin ne yıkıyorsun hayallerimizi  ::)
sonrasında da eşim diyorki sürpriz bir hediye bekliyorum ne olduğunu bilmiyorum demiştin (yılbaşı sofrasından) o zannettim turnayı gözünden vurdu sonunda dedim kurardım maçları seyrederdim ne güzel :D :D :D

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2010, 03:22:26 »
sürpriz hediyenin bardak misali bir vazo olduğunu söyleme bari , hayallerinde hep sürpriz olarak kalsın  ;D

benzer olmasada şimdi lazadorrun vereceğiz diyerek bize yaptırdığı noter masrafını hatırladım. Şimdi ben Lcd yi alamadığımıza mı yanayım , yoksa noter masrafına mı? Bu sürprizide ben unutamam ,hatırladıkça gözlerim dolar   ;D

Çevrimdışı SerratuS

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2010, 03:23:50 »
 ::) ;D :o :D :D :D :D :D :D :-\ ;) :) :'(  :-[ :o bu ifadeleri yaşamışsınız yani ...

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2010, 03:27:37 »
::) ;D :o :D :D :D :D :D :D :-\ ;) :) :'(  :-[ :o bu ifadeleri yaşamışsınız yani ...
Aynen buuuuu :D
Vazo geldiği zaman: plazmanın yerine yollamışlar bir demet çiçek alırsın maç seyrederken bizim mütevazi tv 'nin yanına koyarız desem :D