kesin hile döner bunda bu kadar puan nasıl yapılır..
ben okadar tıkladım 0puan
ben okadar tıkladım 0puan
Bu da ayrı bir yetenek olsa gerek..
Herkez konuşmasına dikkat etsin Herkez hilede yapabilir Bakın hile yapanlar son zamanlar çoğalacaklar şimdi belli etmiyorlar ama bekleyın Kimsede çocuğuma hakaret etmesin ilk kez böyle yola baş vurmuş onun içi sözlerinize dikkat edin Bazı oyunlarda ben oraşıyorum olmuyor adamlar hep hileyle kazanıyorlar Benim Şimdiye kadar Hep emekle kazandım hiç hileyle birşey almadım Bunuda Annesi içim yapmış arkadaşımda öğrenmiş hileyi
Herkez konuşmasına dikkat etsin Herkez hilede yapabilir Bakın hile yapanlar son zamanlar çoğalacaklar şimdi belli etmiyorlar ama bekleyın Kimsede çocuğuma hakaret etmesin ilk kez böyle yola baş vurmuş onun içi sözlerinize dikkat edin Bazı oyunlarda ben oraşıyorum olmuyor adamlar hep hileyle kazanıyorlar Benim Şimdiye kadar Hep emekle kazandım hiç hileyle birşey almadım Bunuda Annesi içim yapmış arkadaşımda öğrenmiş hileyi
Baştan insanları salak yerine koymak yerine sessiz kalsaydınız bu yazıları okumak, kendinizide savunmak zorunda kalmazdınız.. Yapılanın hile olduğunu bile bile yalan söylerseniz bu şekilde komik hallere düşersiniz.. İspat edilmeyen her şey serbesttir dedik forum içerisinde nedeni zarar görmeyin olumsuz kelimeler duymayın diye.. Ama siz çıkıp insanlara garip savunmalar yapıyorsunuz.. Lütfen bu başlık altına kimse hile ile ilgili bir şey yazmasın, siz de lütfen kendinizi savunacak bir şey yazmayın!!
yani hile yaptığınızı itiraf ediyorsunuz pes doğrusu bu da işin ayrı bir boyutunu gözler önüne seriyor

ne diyelim tebrik ederiz daha iyi hileler yapabilmeniz dileğiyle
Arkadaşlar sakin olun 2 çorap için degermi yaw

Ben bunları okurken bile üzülüyorum
adavapuruna katılıyorum her oyunda hile yapanlar var. boşverin 2corap için ortamı germeyelim
bundada hileyi iyi bilenler kazancak sanırım hiç uğraşmayayım