Gönderen Konu: Penti korselerle inceliği yakala...  (Okunma sayısı 23715 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yagmurum

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Penti korselerle inceliği yakala...
« Yanıtla #90 : 09 Ocak 2010, 23:40:45 »
kesin hile döner bunda bu kadar puan nasıl yapılır..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı puma

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #91 : 09 Ocak 2010, 23:41:58 »
ben okadar tıkladım 0puan

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #92 : 09 Ocak 2010, 23:42:45 »
ben okadar tıkladım 0puan

Bu da ayrı bir yetenek olsa gerek..  ;D
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı puma

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #93 : 09 Ocak 2010, 23:51:16 »
ewt haklısın timsah

Çevrimdışı haylazbenli

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #94 : 10 Ocak 2010, 00:02:19 »
Herkez konuşmasına dikkat etsin  Herkez hilede yapabilir Bakın hile yapanlar son zamanlar çoğalacaklar şimdi belli etmiyorlar ama bekleyın Kimsede çocuğuma hakaret etmesin ilk kez böyle yola baş vurmuş onun içi sözlerinize dikkat edin  Bazı oyunlarda ben oraşıyorum olmuyor adamlar hep hileyle kazanıyorlar Benim Şimdiye  kadar Hep emekle kazandım hiç hileyle birşey almadım Bunuda Annesi içim yapmış  arkadaşımda öğrenmiş hileyi

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #95 : 10 Ocak 2010, 00:20:42 »
Herkez konuşmasına dikkat etsin  Herkez hilede yapabilir Bakın hile yapanlar son zamanlar çoğalacaklar şimdi belli etmiyorlar ama bekleyın Kimsede çocuğuma hakaret etmesin ilk kez böyle yola baş vurmuş onun içi sözlerinize dikkat edin  Bazı oyunlarda ben oraşıyorum olmuyor adamlar hep hileyle kazanıyorlar Benim Şimdiye  kadar Hep emekle kazandım hiç hileyle birşey almadım Bunuda Annesi içim yapmış  arkadaşımda öğrenmiş hileyi

Baştan insanları salak yerine koymak yerine sessiz kalsaydınız bu yazıları okumak, kendinizide savunmak zorunda kalmazdınız.. Yapılanın hile olduğunu bile bile yalan söylerseniz bu şekilde komik hallere düşersiniz.. İspat edilmeyen her şey serbesttir dedik forum içerisinde nedeni zarar görmeyin olumsuz kelimeler duymayın diye.. Ama siz çıkıp insanlara garip savunmalar yapıyorsunuz.. Lütfen bu başlık altına kimse hile ile ilgili bir şey yazmasın, siz de lütfen kendinizi savunacak bir şey yazmayın!!
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

mümtazzz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #96 : 10 Ocak 2010, 00:21:17 »

yani hile yaptığınızı itiraf ediyorsunuz pes doğrusu bu da işin ayrı bir boyutunu gözler önüne seriyor  :-\

ne diyelim tebrik ederiz daha iyi hileler yapabilmeniz dileğiyle  ;D

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #97 : 10 Ocak 2010, 00:27:19 »
Arkadaşlar sakin olun 2 çorap için degermi yaw  :( Ben bunları okurken bile üzülüyorum

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #98 : 10 Ocak 2010, 00:39:53 »
adavapuruna katılıyorum her oyunda hile yapanlar var. boşverin 2corap için ortamı germeyelim
:)

Çevrimdışı asmin87

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #99 : 10 Ocak 2010, 01:03:02 »
bundada hileyi iyi bilenler kazancak sanırım hiç uğraşmayayım  ;D