Gönderen Konu: Ozderem.com Ödüllü Yarışma Soruları  (Okunma sayısı 6554 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozderem

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • http://www.egitimsitemiz.com
Ynt: Ozderem.com Ödüllü Yarışma Soruları
« Yanıtla #20 : 07 Ocak 2010, 12:18:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yahu cevaplarıda yazsanıza hayret bişey
Cevapları yazmayın lütfen.Yoksa yine geçersiz sayılacak.Biraz araştırmacı olalım.Her seyi hazır beklemeyelim...

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 07 Ocak 2010, 12:31:44 »
yahu cevaplarıda yazsanıza hayret bişey
Cevapları yazmayın lütfen.Yoksa yine geçersiz sayılacak.Biraz araştırmacı olalım.Her seyi hazır beklemeyelim...

her kampanyada herkes bildiği cevapları paylaşır. burası zaten bir paylaşım forumu. senin ne özelliğin varda soruların cevaplarını yayınlamıyoruz. ocak sonu bitecek madem yarışma al ayın 28inde sahte hesap yaz buradan cevapları. evet arkadaşlar cevaplar forumda yayınlanmış saymıyorum bunu ödüller iptal de tekrar baştan başlat.

NOT: tartışma amaçlı yazılmamıştır. sadece fikrimi söyledim.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2010, 12:33:23 Gönderen: gloom4u »

Çevrimdışı ozderem

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #22 : 08 Ocak 2010, 09:53:54 »
Öyle bir niyetimiz yok arkadaşım..daha önce bir cık hediye verdik... İnsanları kandıran başka sitelerle karıstırmayın bizi.. Ne söz verdiysek yerine getirdik bu zamana dek..
Mp3 - flash disk - ajanda... nakit para ödülleri.. bunlar sitemizde kayıtlı..üyelerimiz isimleri ve fotograflarıyla kayıtlı..

NazaR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 09 Ocak 2010, 02:40:19 »
Öyle bir niyetimiz yok arkadaşım..daha önce bir cık hediye verdik... İnsanları kandıran başka sitelerle karıstırmayın bizi.. Ne söz verdiysek yerine getirdik bu zamana dek..
Mp3 - flash disk - ajanda... nakit para ödülleri.. bunlar sitemizde kayıtlı..üyelerimiz isimleri ve fotograflarıyla kayıtlı..

bu tavırların için kimsenin katıldığını düşünmüyorum.altı üstü bi kaç parça şey için burda hava yapıyorsun.senin olsun hediyelerin

Çevrimdışı ozderem

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #24 : 09 Ocak 2010, 18:10:52 »
Yanılıyorsun..cok güzel bir katılım var... Ne tavrı yapıyorum onuda anlamıs degilim..
3 soruya ne hediye verseydik? Araba veya bogazda villa mı?  
Sen zengine benziyorsun..Onuda sen ver bence... ;D

NazaR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 09 Ocak 2010, 18:59:20 »
offf banane ya hayırlı işler bol güneşler  :D

NazaR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 09 Ocak 2010, 19:03:41 »
Yanılıyorsun..cok güzel bir katılım var... Ne tavrı yapıyorum onuda anlamıs degilim..
cvplar yayınlandı diyip diyip soruları iptal et üye sayın tavan yapsın ? aç bi sahte üyelik paylaş cvpları hop iptal? nasıl insanlarsınız siz ya.

osmaniyemin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 09 Ocak 2010, 19:06:10 »
cvplar yayınlandı diyip diyip soruları iptal et üye sayın tavan yapsın ? aç bi sahte üyelik paylaş cvpları hop iptal? nasıl insanlarsınız siz ya.

arkadaşlar hergünkampanyaforum burası heranlafyarışıforum değil lütfen sevgi saygı çerçevesinden şaşmayalım

Çevrimdışı shinigami

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #28 : 09 Ocak 2010, 19:15:19 »
Bende tavrınızı hiç beğenmedim...Arkadaş hediyeyi beğenmemiş ve fikrini söylemiş  kimsenin araba ya da boğaz da villa beklentisi yok zaten...Ayrıca cevap paylaşımlarını da resmen yasaklamışsınız (ne hakla!!!)...Burası bir paylaşım forumu ve isteyen istediğini paylaşır kampanya yapan sitenin sahibi olmanız burada söz sahibi olduğunuz anlamına gelmez.Her sitenin sahibi gelipte cevap paylaşımı yapmayın deseydi neler olurdu merak ediyorum.Sanki bizim üye olmamızın size hiç bir faydası yokmuş da içinizden geldiği için hediye dağıtıyormuşsunuz gibi davranmanız da enteresan...
Her Donkişot'un bir yel değirmeni vardır....

Çevrimdışı ozderem

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #29 : 09 Ocak 2010, 23:02:26 »
Bende tavrınızı hiç beğenmedim...Arkadaş hediyeyi beğenmemiş ve fikrini söylemiş  kimsenin araba ya da boğaz da villa beklentisi yok zaten...Ayrıca cevap paylaşımlarını da resmen yasaklamışsınız (ne hakla!!!)...Burası bir paylaşım forumu ve isteyen istediğini paylaşır kampanya yapan sitenin sahibi olmanız burada söz sahibi olduğunuz anlamına gelmez.Her sitenin sahibi gelipte cevap paylaşımı yapmayın deseydi neler olurdu merak ediyorum.Sanki bizim üye olmamızın size hiç bir faydası yokmuş da içinizden geldiği için hediye dağıtıyormuşsunuz gibi davranmanız da enteresan...

Aynen öyle arkadaşım.senin üye olmandan benim bi kazancım yok..O yüzden de soruların cevapları paylaşılmasın istedim.. Bilen, araştıran, merak eden kazansın istiyorum..Buraya yazılan cevapları kopyala yapıstırla hediye kazanma anlayışını etik bulmuyorum...

Soruların iptal edilmesine bozulan arkadaşta bozulmasın boş yere..Sadece hakeden ve araştıran kazansın istiyorum..Bozulacak bişey yok bunda.