benim adım ist.avrupa diye çıkmış acep yanlışlık mı var iletişim adresini bilen var mı..
Arkadaşlar hatırlasrsanız biz burda birine yardım etmek için ben bi üyelik almıştım bir arkadaşımızın önerisi üzerine ve hepinizde oy verdinizdi yarışma bitimine yakın 200 küsür oy vardı ve birtek hileli oyu bile yoktu kazanamamış o kullanıcım bu nasıl iş anlamadım?
Bende video dalında 1. oldum arkadaslar ve buradan bir cok kişi oy verdi bana gercekten bana oy veren arkadaslara tesekkur ediyorum bana yardımcı oldugunuz için ve kazanan arkadaslarada tebrikler
neden 8 mesaj var acaba
nasıl yani arkadasım evet 8 msj var cunku pek fazla msj atamıyorum fazla yazmıyorum daha dogrusu
Bende video dalında 1. oldum arkadaslar ve buradan bir cok kişi oy verdi bana gercekten bana oy veren arkadaslara tesekkur ediyorum bana yardımcı oldugunuz için ve kazanan arkadaslarada tebrikler
Video dalında en son kaç oy topladınız???
suan tam hatırlamıyorum ama en son yarısma bitiminden 3 gun once puanıma baktıgımda 230 larda falandı:)
tebriklerde, msj sayısı 8 ama burdan baya bi oy toplamışsınız nasıl oldu o iş?
burdan zanetmiyorum cok fazla oy topladığımı ama bir cok arkadasımız vermiştir:)
selvanın bana maili ama hiç aydınlatıcı deil ayıp baska bır sey demıyorum yazık aylarca verdıgımız emeklere
Bu interaktif kampanyanın uygulama ve moderasyonu bir aracı kurum olan Mocha Creative tarafından yapılmıştır.
Sizden gelen ilk maili Mocha ile paylaştık. Mocha, sizin toplam puanınızın 100 puanın altında kaldığı için hediye paketi kazananlar listesinde yer almadığınızı bize bildirdi.
Bilginize sunarız.
Saygılarımızla.
Selva Gıda
Kurumsal Pazarlama Departmanı
stoklarla sınırlı diye bişey görmedim 100 puanı geçen herkese diyordu...
stoklarla sınırlı değildir o yanlışlık var ben 100 puanı yarışmanın bitimine 2 gün kala geçtim ama kazanmışım
Nasıl 100 puanın altında kalmışsın nursen ya

benim mailime cevap bile vermediler,sen nereye yazmıştın mail...