0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güle güle giyin arkadaşlar. fazla tshirtü olupta göndermek isteyen olursa bana gönderirse çok sevinirim. çok istemiştim kazanmayı. ama kazanamadım:/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle giyin arkadaşlar. fazla tshirtü olupta göndermek isteyen olursa bana gönderirse çok sevinirim. çok istemiştim kazanmayı. ama kazanamadım:/Tmm senin içinde bi tane veriyorum, Bencil olmaya gerek yok 5 tane yeter bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle giyin arkadaşlar. fazla tshirtü olupta göndermek isteyen olursa bana gönderirse çok sevinirim. çok istemiştim kazanmayı. ama kazanamadım:/Tmm senin içinde bi tane veriyorum, Bencil olmaya gerek yok 5 tane yeter bana 5 tane mi ) sen kaç tane kazandın yafs? ay bu arada şaka yapmıosun dimiii? çok teşekkür ederim...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle giyin arkadaşlar. fazla tshirtü olupta göndermek isteyen olursa bana gönderirse çok sevinirim. çok istemiştim kazanmayı. ama kazanamadım:/Tmm senin içinde bi tane veriyorum, Bencil olmaya gerek yok 5 tane yeter bana 5 tane mi ) sen kaç tane kazandın yafs? ay bu arada şaka yapmıosun dimiii? çok teşekkür ederim...Şaka yapmıyorum pm attım. Güle güle giy