Gönderen Konu: öksürüğe ne iyi gelir  (Okunma sayısı 8960 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fostage

• Ziyaretçi
Ynt: öksürüğe ne iyi gelir
« Yanıtla #10 : 03 Ocak 2010, 23:23:09 »
Keçi Boynuzu Pekmezi .

Çevrimdışı ulkunlu

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 03 Ocak 2010, 23:46:04 »
bu seneye kadar doğru dürüst grip olmazdım.bu sene beter oldum.neler denemedimki.herkes birşeyler söylüyordu geçici bir rahatlık sağlamaktan öteye gitmedi.en sonunda domuz gribi oldum ve ölüyorum galiba diye düşünmeye başlamıştım.belkide öyleydi bilmiyorum.20 günden fazla sürdü.öksürek ve boğaz ağrısı beter birşey.ciğerleriniz sökülüyormuş gibi oluyor.umarım kısa sürede atlatırsınız.Arkadaşların tavsiyelerine uyun tamamen geçirmesede biraz rahatlamanızı sağlıyacaktır.geçmiş olsun...

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #12 : 03 Ocak 2010, 23:53:09 »
annem berbat öksürüyordu bi yaşlı teyzemiz elmayı rendele içinede tarçın at sıcakken annen kaşıklasın demişti.
gerçektende anneme iyi gelmişti :)

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 03 Ocak 2010, 23:54:48 »
çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız bugün acildeydim zaten ama yarın gögüs hastalıklarına çıkacam bronşit olomuşsun dediler emeğiiniz için minnetarım
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 03 Ocak 2010, 23:56:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Toz zencefili balla karıştırıp yiyebilirsin ;) (öksürüğe en iyi gelen şeylerden biri balmış)Domuz gribini atlattım bununla  :D :D :D :D Doktora gitmeyi pek sevmem de ;D   

bu yukarıdaki karısıma ilave olarak zencefil aktardan olmasın paket olsun marka önemli değil ama mutlaka paket olsun :)  yarımda limon suyu iyi olur.  çözülmezse başka türlü çözülmez :)

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #15 : 03 Ocak 2010, 23:57:12 »
Geçmiş olsun mehpare01.

Çevrimdışı serkan73

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #16 : 04 Ocak 2010, 00:15:07 »
Geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifa versin.

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 04 Ocak 2010, 00:19:38 »
Arkadaşım geçmiş olsun.Annem bana hep çocukluğumdan beri öksürük için şunu yapar : Kuru incir al önce.4-5 tane kuru inciri küçük küçük doğra 2 bardak suya koy 10-15 dakika falan kaynat.biraz ılıyınca iç.ertesi gün gene yap benim hemen geçerdi.Allah acil şifalar versin
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
« Yanıtla #18 : 04 Ocak 2010, 00:42:38 »
geçimş olsun ya, geçenlerde bendede aynısı olmuştu. hatta öksürmekten geceleri uyuyamıyodum. baya çektim.
tavsiyem; ev kaloriferli sistem ise mutlaka ortamı nemlendir.kuru ortamlar öksürüğü artırıyor. peteklerin üzerine kasede su koyabilirsin. bu iyi geliyor.  sigara içiyorsan azalt yada bırak.  ayrıca bal geçirmesede kısa bir süre için boğazlarının rahatlamasını sağliyor.
bunun dısında ilaçlarınıda düzenli al, zamanla geçiyor. bir anda kesip atmak mümkün değil, inşallah tez iyileşirsin. zor ya çektiğim için şuan durumunu çok iyi biliyorum.
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 04 Ocak 2010, 02:26:25 »
Ben de oğlumun öksürüğünü iki ay kadar geçirmeye çalıştım, olmadı. 6-7 doktor gördü. İlaçlar işe yaramadı. Annem Wichs sürdü göğsüne, üstüne de küçük bir havlu koydu. Sabah inanamadım, öksürüğü hafiflemişti. 2-3 gün böyle yaptık ve geçti öksürük. Şimdi herkese tavsiye ediyorum.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin