şimdiye kadar 2009 da maddi kazandıklarımızı yazdık arkadaşlar peki hiç düşündükmü
2009 manevi olarak bizlere neler kazandırdı ?
mesela ben cok güzel dostluklar kazandım bu sitede
ben 2009a çok kötü notlarla girdiğim için dersimi aldım biraz daha dikkatli davrandım.. tecrübe kazandım kısaca
umarım 2010 hepimiz için çok iyi olur bende şanssız girdim biraz
ölen evladımın yerine dünyalar güzeli bir evlat daha verdi yüce rabbim.hiç bir maddiyata değişmeyeceğim canımdan öte kızımı aldım kollarıma.en büyük maneviyat bu oldu benim için geçtiğimiz senede.
cok üzüldüm sonaycım yüce rabbim inşallah manevi değerlerimizi korur allah bebeğine uzun ömürler versin
süper dostlar süper hocalar süper notlar birbirinden güzel başarı bursları (bu hem maddi hem manevi

)
2009 bana bu siteyi tanıştırdı güzel dostluklarla karsılastı bence benım ıcın en degerlısıde bu oldu
cok üzüldüm sonaycım yüce rabbim inşallah manevi değerlerimizi korur allah bebeğine uzun ömürler versin
saol canım.rabbim hepimizin evladını esirgesin inş.kimseye evlat acısı tattırmasın dilerim..
amin canım hernerde varsa hepimizin evlatlarını

dünyadaki endeğerli varlıklarımız
ölen evladımın yerine dünyalar güzeli bir evlat daha verdi yüce rabbim.hiç bir maddiyata değişmeyeceğim canımdan öte kızımı aldım kollarıma.en büyük maneviyat bu oldu benim için geçtiğimiz senede.

geçtigimiz yıllarda aynı acıyı banada yaşattı yüce rabbim hem üzdü hem sevindirdi allah dünyadakine saglıklı hayırlı ömür versin.
Gelelim 2009a bana manevi ne kazandırdı aslında koca bir hiç